We zijn natuurlijk al een tijdje grotendeels dicht, maar dit wil gelukkig niet zeggen dat er niet genoeg leuke activiteiten te creëren zijn. Ik help je graag om een aantal leuke opties op een rijtje te zetten.

1. Maak je eigen bloementaart

Misschien heb je de prachtige bloementaarten die gemaakt worden door onze bloemisten al eens voorbij zien komen. De taarten fleuren niet alleen het hele huis op, het is is ook nog eens ontzettend leuk om te maken! Daarom hebben de dames bij Bloom een ‘maak je eigen bloementaart’ pakket samengesteld, zodat je er thuis met een duidelijke instructie mee aan de slag kan.

Maak je eigen bloementaart pakket

 

2. Chef voor een dag

Hou je van koken maar ben je op zoek naar inspiratie voor nieuwe recepten? Onze chef Martijn heeft verschillende boxen samengesteld zodat jij thuis zo aan de slag kan. Eet je vegetarisch? Of toch liever vlees of vis? Er zijn drie verschillende boxen dus er is voor ieder wat wils.

Maaltijdpakket vlees | Maaltijdpakket vis | Maaltijdpakket vegetarisch

 

 

3. Bilts genot en koffie wandeling

We zijn met zijn allen massaal aan het wandelen geslagen het afgelopen jaar en wat maakt een wandeling nou nog fijner dan onderweg een koffie, latte of warme kop thee te halen? Met uiteraard wat lekkers erbij, ‘Bilts Genot’ is een enorme aanrader. De dames in de bakkerij staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar!

Bubbles & Bakery

 

 

4. Valentijnsborrel met je geliefde

Valentijnsdag staat weer voor de deur en wat is er nou leuker dan de avond doorbrengen met je geliefde? Onze chef Martijn heeft heerlijke borrel boxen samengesteld zodat je niet zelf uren in de keuken hoeft te staan, maar toch kan genieten van een uitgebreide borrel. Eet je vegetarisch? Dat is geen probleem, we hebben zowel een vlees als vegetarische optie.

Valentijnsbox vegetarisch | Valentijnsbox vlees

 

 

Ik hoop dat je hier wat aan gehad hebt en ik wens je een fijne dag toe!

Warme groet,
Jacqueline