Over een paar weken is het Pasen en bij Bubbles zijn de voorbereidingen alweer in volle gang. Iedereen heeft hard gewerkt om de leukste artikelen te verzamelen of te creëren in paasthema. Shannah is sinds kort de vaste fotograaf van Bubbles en heeft hier weer prachtige foto’s van gemaakt.
Kijk je mee?

Pasen & Bloom

De dames bij & Bloom hebben er weer een feestje van gemaakt! Van gedecoreerde paastakken tot bloementaarten in paasthema en nog veel meer. Ik ben er zo blij mee dat het nu al in de winkel voor jullie klaar ligt.

Paasbloemenbal

Via deze link kan je reserveren om te komen winkelen op afspraak, maar de paasbloemen zijn ook te vinden op de webshop van & Bloom.


Pasen & Home

Voor de winkel en webshop van & Home zijn ook de leukste artikelen ingekocht. Bijvoorbeeld deze bijzondere kransen en te schattige porseleinen beeldjes van Hoff Interieur, maar ook hele vrolijke bekers en eierdopjes van Rice.

Er komen nog veel meer leuke paas spulletjes binnen, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!


Pasen & Bakery

Onze bakkers Nienke, Brandon en Dennis hebben samen met Chef Martijn en Matthijs, een heerlijk paasmenu samengesteld. Van taart, tot gebak en zelfs een brunch. Ik denk dat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Het ziet er allemaal zo lekker uit.. Ik kan nog niet kiezen wat ik met Pasen wil eten, dus ik heb besloten dat al het paaslekkers vanaf woensdag 10 maart al in de bakkerij ligt.

Om langs te komen in de bakkerij hoef je trouwens niet van te voren te reserveren en het is uiteraard ook te bestellen via de webshop.

Ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat je ervan vindt!
Dit kan bijvoorbeeld via Instagram.

Warme groet,
Jacqueline