Nog maar even en dan is het alweer Moederdag. Ik geniet enorm van feestdagen, een van de leukste dingen tijdens dit soort dagen vind ik toch wel het samenstellen van een speciaal assortiment, met als echte favoriet: de high tea! Die mag namelijk zeker bij Moederdag niet ontbreken.

In deze blog laat ik graag zien hoe de Moederdag high tea er dit jaar uit ziet. Kijk je mee?

Hight Tea & More

Een high tea is natuurlijk al heerlijk, maar hoe leuk is het om niet alleen de hapjes, maar juist een compleet pakket te ontvangen. De naam ‘& More’ zegt het eigenlijk al, bij deze high tea zit niet alleen allerlei lekkers, maar ook altijd wat extra’s. In het geval van Moederdag bijvoorbeeld een té leuke gouden etagere en een prachtig vaasje met verse bloemen.

Hartig & Zoet

Ben jij meer fan van zoet, of van hartig? Ik van allebei! Bij een high tea hoort wat mij betreft dan ook niet alleen maar zoetigheid, voor mij is een high tea helemaal compleet als het een goede mix is van zowel zoete gebakjes en scones, als hartige hapjes & sandwiches! Daarom hebben onze bakker Dennis & Chef Martijn samen deze heerlijke mix voor jullie bedacht.

 

Bubbels & Thee

Inmiddels hebben we het gehad over hartige hapjes, een mix van zoetigheden & more. Dan ontbreekt er nog één ding: de thee.
Ook thee hoort uiteraard bij een ‘High Tea’, maar om het pakket écht compleet & Bubbles-waardig te maken, zit er natuurlijk ook een klein flesje bubbels bij!

 

Bestellen

Wil je de Moederdag High Tea bestellen of wil je bekijken wat er precies in zit? Dat kan via de webshop of in de Bakery!
Normaal gesproken zijn we op zondagen gesloten, maar voor Moederdag maken we graag een uitzondering, dus ook op deze mooie dag zijn we open voor het afhalen van bestellingen en rijden we rond om de pakketten bij jullie te bezorgen.

Benieuwd naar de rest van het moederdag assortiment? Klik dan hier onder op de linkjes.

Moederdag High Tea | Moederdag & Bakery | Moederdag & Bloom

 

Ik hoop dat je hier wat aan gehad hebt en ik wens je een fijne dag toe!

Warme groet,
Jacqueline