10 mei is het Moederdag. We hebben speciale moederdagpakketjes bedacht die u kunt personaliseren naar een zelf samengesteld cadeautje… Leuk om te geven & te krijgen. Heeft u liever dat wij een keuze voor u maken wat betreft kleuren, soorten, etc? Geen probleem, dan stellen wij het pakketje samen.

Bestellen kan via info@bubblesandbloom of via 030-202 80 30. Laat ons weten welk pakketje u wilt en hoe u het zelf samengestelde cadeautje wil personaliseren (welke kleuren, etc.). U kunt uw pakketje afhalen bij onze winkels of we bezorgen het bij u thuis, voor 11:00 uur besteld = dezelfde dag thuis bezorgd (m.u.v. zon -en feestdagen, provincie Utrecht). Voor bezorgingen op Moederdag zelf kunt u uiterlijk tot vrijdag 8 mei 16:00 uur uw bestelling plaatsen.

Het verwenpakketje: Een bijzonder vaasje met een klein boeketje verse bloemen, geurkaarsje van Rice en een zakje bonbons of macarons. €25,00.

Personaliseer uw pakketje: Keuze uit het model van het vaasje | kleur van het geurkaarsje | luchtig of klassiek boeket | bonbons of macarons. Met keuze uit producten op bovenstaande afbeeldingen*.

*Zolang de voorraad strekt.

De aardbeientaart: Met gele room, marsepein en vers fruit. Het taartje is voor 6 personen. Een mooi maatje om met het gezin te delen op Moederdag.

Met als cadeautje verse aardbeien, gedipt in chocolade.

€17,50.

Het genietpakketje: Een schaaltje van Rice met een drijfbloem, een waxinelichthouder en een zakje bonbons of macarons. €25,00.

Personaliseer uw pakketje: Keuze uit de print van het schaaltje | kleur van de waxinelichthouder | bonbons of macarons. Met keuze uit producten op bovenstaande afbeeldingen*.

*Zolang de voorraad strekt.

De Moederdag-high tea: High tea, leuk ingepakt op een etagère met een eclair, tartelette bosvruchten, scone met clotted cream & jam, 3 sandwiches, macaron, 2 theesmaken, flesje jus d’orange, boeketje bloemen. €27,50.

Bestel voor vrijdag 8 mei, 16:00 uur en we bezorgen de high tea op Moederdag bij u thuis voor 12:00 uur.

Het kleine boeketje: Voor Moederdag in diverse kleuren met de bloemen van nu. €10,00.

Personaliseer pakketje: Voorkeur voor kleuren? Laat het ons vooral weten, we houden hier graag rekening mee*.

*Zolang de voorraad strekt.

Het luxe pakket: Om je moeder even echt te verwennen. Een royaal boeket met geurstokjes van Cereria Molla in diverse exclusieve geuren. €50,00.

Personaliseer pakketje: Met keuze uit de geuren: Basil & mandarin | black orchid & lily | bergamotto di calabria | morrocan cedar | amber & sandalwood | Bulgarian rose & oud*.

Geef gerust wensen door voor kleuren van het boeket. We houden hier graag rekening mee*.

*Zolang de voorraad strekt.

Het chipolata-taartje: (zonder alcohol) Met een vulling van chipolatabavaroise en een topping van marsepein met slagroom en vers fruit.

Voor 4-5 personen, ideaal om van Moederdag een feestje te maken.

€12,00

Het lieve boeket: Met frisse kleuren en bijzondere bloemen. €20,00.

Personaliseer pakketje: Voorkeur voor kleuren? Laat het ons vooral weten, we houden hier graag rekening mee*.

*Zolang de voorraad strekt.