Nieuwjaarsreceptie catering Bilthoven

Nieuwjaarsreceptie catering nodig in Bilthoven of omgeving Utrecht?

Bij Bubbles & More verzorgen we al jaren cateringen in de buurt. Voor bruiloften, tuinfeesten, private diners & more. Ook voor uw nieuwsjaarsreceptie kunnen we de catering verzorgen. Van hapjes tot oliebollen en natuurlijk een glaasje bubbels… We stellen met plezier een gepersonaliseerd menu voor u samen, dat past bij het gezelschap.

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwjaarsreceptie catering…

Bij cateringen vinden we het erg belangrijk dat we voldoen aan het plaatje in uw hoofd. Daarom vragen we allereerst om uw wensen, datum en eventueel budget even op de mail te zetten. Dit is geheel vrijblijvend zodat u nog nergens aan vastzit maar u zich wel vast kunt oriënteren.

Naar aanleiding van uw mail zullen we een voorstel doen, een gesprek met u inplannen of direct een offerte maken. Ook dat is geheel vrijblijvend.

We zijn heel benieuwd hoe u uw samenzijn voor zich ziet… We horen het graag! U mag bij vragen ook altijd even bellen naar 030 228 3882.

Catering op uw nieuwjaarsreceptie Bilthoven

De start van een nieuw jaar is vaak een mooie gelegenheid voor een nieuwsjaarsreceptie. Om gezellig samen te komen, te proosten op een nieuw jaar en op eventuele goede voornemens. Zakelijk of privé.

Wist u dat we naast een hapje en drankje nog meer kunnen betekenen voor uw nieuwsjaarsreceptie catering?

Zo kunnen we bij uw nieuwsjaarsreceptie catering ook zorgen voor:

  • Oliebollen & ander gebak
  • Servies & glaswerk
  • (Sta)tafels en stoelen
  • Bloemen
  • Versiering en decoratie
  • Tafelstyling
  • Behulpzame medewerkers

Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, en of u het totaalplaatje uit handen wilt geven of enkel een los onderdeel. We streven ernaar om een zorgeloze nieuwjaarsreceptie catering te verzorgen, zodat u zich kunt focussen op het samenzijn.

Direct contact opnemen?

    Wilt u een bestand naar ons sturen? Dat kan via onderstaande knoppen (meerdere bestanden? elk bestand dient los per knop geuploaded te worden).