Werken bij Bubbles

Bij Bubbles hebben we verschillende stageplekken en vacatures. Zie je niet wat je zoekt? Je mag ook altijd een open sollicitatie sturen.

 • Medewerker bediening
 • Bloemist
 • Stage marketing/communicatie (en een beetje journalistiek, als je het leuk vindt) | MBO of HBO
 • Stage allround mediamaker | MBO of HBO
 • Stage redactiemedewerker | MBO of HBO
 • Stage mediamaker/mediavormgever | MBO
 • Stage ruimtelijk vormgever | MBO
 • Stage mediamanager | MBO
 • Stage bloemist | MBO
 • Stage/leerplaats uitvoerend bakker | MBO
 • Leerwerktraject Horeca, bakkerij en recreatie | VMBO
 • Stage/leerplaats zelfstandig werkend kok | MBO
 • Stage/leerplaats verkoper/retailmedewerker | MBO

Scroll verder voor alle informatie of neem direct contact met ons op.

Nog even over ons
Bubbles & more is een familiebedrijf in Bilthoven met de ambities van bol.com, de ambiance van Bijenkorf en de gezelligheid van een romantische bistro. Je komt te werken voor Jacqueline en Merel (moeder & dochter) en je zal helpen ons kleine imperium nog meer uit te breiden.

Op ruim 1000 m2 verkopen we bloemen, taarten, koekjes, broden, high tea en nog veel meer. Kijk gerust op onze Instagram om een goede sfeerimpressie te krijgen. Wij gaan er altijd voor dat de klant gezien wordt en vooral weer met een blij gevoel naar buiten gaat.

Medewerker bediening

Ter versterking van ons team zoeken we een enthousiaste medewerkers in de bediening, die het leuk vindt om samen te werken met een gedreven en hechte groep collega’s. Alvast de sfeer proeven? Kijk op Bubbles & Blessings.

In de Brasserie draait het om gastvrijheid, service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en een warme sfeer. Ben jij de perfecte gastheer of -vrouw? En weet jij precies hoe je ervoor zorgt dat gasten zich thuis voelen? Dan ontmoeten wij je graag.

– Je bent servicegericht, representatief, collegiaal en zeer klantvriendelijk.
– Je hebt oog voor de klant en zorgt er samen met je collega’s voor dat de klant kan genieten van meer dan alleen een kop koffie tijdens het winkelen.
– Horeca ervaring is een pre.
– Je bent woonachtig in de regio Utrecht.
– Een gastvrije en enthousiaste houding.
– Een stressbestendige teamplayer en een kritische blik.

Wij bieden een veelzijdige functie in een gezellig en succesvol familiebedrijf, waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. Ben jij Flexibel en goedlachs inspelen op de dynamiek van de dag ? Reageer dan snel. Mail je cv naar info@bubblesandblessings.nl

Bloemist

Ben je een ervaren bloemist, die onder andere prachtige boeketten en rouwstukken kan maken? En ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je een fleurige baan met veel uitdagingen en verantwoording in ons mooie familiebedrijf, waar je je creativiteit goed kan laten zien.
Wij zorgen ervoor dat er 3 keer per week verse bloemen geleverd worden.
Onze winkel gezellig en fris straalt en wij blijven constant bezig om ons te verbeteren.

Wat bied jij:
Je hebt meerdere jaren ervaring en voldoende vakkennis op het gebied van bloemen, planten.
– Je bent goed in klantencontacten.
– Je bent minimaal niveau 3 of 4 opgeleid.
– Je ervaring hebt in het maken van afscheid bloemwerk en bruid bloemwerk.
– Je bent ook beschikbaar op de vrijdag en zaterdag.
– Je bent flexibel en in staat om snel te kunnen schakelen.

Ga jij ons helpen om deze doelen te bereiken, laat dan snel iets van je horen. Mail naar info@bubblesandbloom.nl

Stage bakker | Geef zelf je stageperiode aan

Opleidingen

Uitvoerend bakker, zelfstandig werkend bakker of VMBO Horeca, bakkerij en recreatie. Volg je een andere opleiding mbt bakken? Laat het ons weten. Patrick is onze leermeester en heeft een brede kennis in meerdere (vak)gebieden.

Wat gaat de student of werknemer doen?

Je bereidt onder meer de productie van bakkerijproducten voor. Je bereidt, decoreert, modelleert, verwerkt en bewaakt bakkerijproducten. Verder is er ook ruimte voor eigen interesses en leerbehoeften dus laat vooral weten waar je behoefte aan hebt.

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?

Precies werken, luisteren, kritisch, teamplayer,

Wat bieden we de student?

We bieden je een gezellige werkomgeving binnen ons team van zeer enthousiaste en gepassioneerde bakkers: Rosa, Kaylee en Patrick. Patrick is zelf chocolatier, patissier en bakker en gaat je begeleiden. Je kunt van alle bakkers veel leren op het gebied van gebak, taarten, brood en chocolade. Daarnaast bieden we je een stagevergoeding/salaris conform de regels voor BBL-stages.

Stage zelfstandig werkend kok | Geef zelf je stageperiode aan

Bubbles heeft een brasserie met meer: we werken met 4 patissiers, 3 koks en hebben een vernieuwend concept waar er altijd werk is. Waar er altijd iets wordt ontdekt, en waar we goed samenwerken. We maken ijs, gebak, chocolade, delicatessen, catering, draaien lunch, high tea & always more. Jonas is onze leermeester en zal je met veel liefde en passie het vak bijbrengen.

Je mag zelf de stage periode aangeven en een stagevergoeding bepalen we in overleg met jou/conform de regels voor BBL.

Stage (ruimtelijke) vormgeving | Geef zelf je stageperiode aan, vanaf juni weer plekken

Wat gaat de student of werknemer doen?
Stagiair vormgeving/styling/communicatie gezocht voor Bubbles & More – Warenhuis in Bilthoven! (10 minuutjes met de trein vanaf Utrecht Centraal) – Februari 2023 of per direct (ander startmoment is altijd bespreekbaar) – Ruimte voor eigen initiatieven. – Gezellige werksfeer in een veelzijdig bedrijf. – Stagevergoeding in overleg. Mail voor meer informatie naar merel@bubblesandmorebilthoven.nl of bel naar 030-2283882 en vraag naar Merel. Voor sfeerimpressies van Bubbles & More kun je onze Instagram bekijken.

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?
Je wilt verder leren in vormgeving/styling/communicatie. Grafisch kunnen vormgeven is mooi meegenomen. Ook als je dus 1 van deze vaardigheden bezit, kun je bij ons solliciteren. Je hoeft ze niet allemaal te beheersen. We gaan samen kijken naar je werkzaamheden en wat je takenpakket gaat worden.

Wat bieden we de student?
Je volgt een leerzame stage in een gezellige en dynamische werkomgeving. Je proeft echt het werkveld en leert vormgeven bij de verschillende afdelingen van Bubbles. Ook is Bubbles een ‘instawaardige’ plek waar klanten en gasten genieten van het interieur en de styling. Je krijgt de kans om hierin mee te denken. Onze vorige stagiair mocht bijvoorbeeld onze eigen bed & breakfast compleet opnieuw inrichten. Ten slotte bieden we je ook een stagevergoeding, hoogte in overleg met jou.

Stage retailmedewerker | Geef zelf je stageperiode aan

Wat gaat de student of werknemer doen?

Je ontvangt en begeleid klanten in onze winkels. Je verkoopt, informeert en adviseert. Daarbij zorg je voor een mooie presentatie van de winkel.

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?

Professioneel, enthousiast, interesse in onze producten,

Wat bieden we de student?

We bieden je een gezellige werkomgeving binnen ons team. We hebben verschillende afdelingen: bakkerij, bloemenwinkel, brasserie, woonwinkel, delicatessenwinkel. Geef gerust aan waar jouw interesses liggen. Een stagevergoeding gaat in overleg.

Stage bloemist

Wat gaat de student of werknemer doen tijdens de stage?
Tijdens de stage loop je mee en ga je zelf aan de slag met het maken, verkopen en verzorgen van bloemwerk en arrangementen. Je zorgt dat de winkel er mooi uitziet, verkoopt en helpt klanten. Ook kun je meekijken met de inkoop van bloemen en groen en leer je meer over styling.

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?
Je hebt affiniteit met bloemen en groen maar ook met styling en interieur. Je bent klantvriendelijk en behulpzaam. Een harde werker en oplossingsgericht.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?
We bieden je een leerzame stage, begeleid door onze ervaren bloemisten. Ook kom je in een heel gezellig en close team terecht met dames en 1 heer die gepassioneerd hun vak uitvoeren en het jou willen bijbrengen. Eventueel een stagevergoeding (in overleg). En lekkere koffie uit eigen brasserie 😉

Stage marketing/communicatie (en eventueel journalistiek) | Geef zelf je stageperiode aan, vanaf juni weer plekken

Wat gaat de student of werknemer doen tijdens de stage?
Lijkt het je leuk om stage te lopen bij ons warenhuis in hartje Bilthoven (10 min met de trein vanaf Utrecht Centraal)? We zijn bij Bubbles & More op zoek naar een stagiair die zich bezig wil houden met onze marketing. We houden ons bij Bubbles onder meer bezig met socialmedia-, e-mail en contentmarketing, maar ook fysieke marketing. Je mag zelf je stageperiode aangeven. De stagevergoeding bepalen we in overleg met jou en is minimaal €300.

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?
De stage bij Bubbles is heel breed en je mag zelf aangeven waar jouw interesse(s) is/zijn. Je kunt tijdens de stage meer leren over – natuurlijk – marketing en communicatie, maar als je het leuk vindt ook over bijvoorbeeld journalistiek, video en schrijven.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?
Omdat dit vakgebied zo breed is, en we ons bij Bubbles met veel verschillende vormen van marketing en communicatie bezighouden, kun je je dus ontwikkelen in het (vak)gebied dat jou het leukste lijkt. Geef dat dus gerust aan.

Bij Bubbles geven we twee keer per jaar een eigen magazine uit: & More Magazine. Dat is een tijdschrift met zowel journalistieke als (licht)commerciële verhalen. Vind je het dus leuk om meer te leren over creatief schrijven en/of vormgeven? Dan zit je bij deze stage ook goed.

Heb je vanuit je studie een specifieke opdracht? Of werk je volgens bepaalde leerdoelen? Geef het bij ons aan, dan stemmen we samen je takenpakket af op je (leer)behoeften. De stagevergoeding bepalen we in overleg met jou en is minimaal €300.

Je kunt bij Bubbles goed werken aan je leerdoelen zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van marketing en onderzoek. Daarnaast bieden we je een gezellige, dynamische en leerzame werkomgeving en begeleiding van onze jonge marketeer en tevens oud-stagiair: Ruby

Stage redactiemedewerker, vanaf juni weer plekken

De stageperiode mag je zelf aangeven. We hebben een eigen magazine waarvoor we zelf de redactie doen. En ook kun je meer leren over schrijven voor online (SEO, nieuwsbrieven, contentmarketing en social media).

Ook mag je zelf je interesses en leerbehoeften aangeven.

Stage mediamaker of mediavormgever, vanaf juni weer plekken

Je gaat aan de slag met verschillende vormgeefklusjes en leert meer over media en communicatie. We hebben een eigen magazine dus je krijgt de kans om aan je portfolio te werken en er echt iets moois van te maken. Verder betreffen de vormgeeftaken bijvoorbeeld de nieuwsbrief, website, socials en drukwerk zoals posters.

Ook mag je zelf je interesses en leerbehoeften aangeven.

Stage allround mediamaker of mediamanager, vanaf juni weer plekken

Je gaat aan de slag met verschillende vormgeefklusjes en leert meer over media en communicatie. We hebben een eigen magazine dus je krijgt de kans om aan je portfolio te werken en er echt iets moois van te maken. Verder betreffen de vormgeeftaken bijvoorbeeld de nieuwsbrief, website, socials en drukwerk zoals posters.

Ook mag je zelf je interesses en leerbehoeften aangeven.