Catering in Bilthoven of omgeving Utrecht?

Bij Bubbles kunnen we van a tot z uw samenzijn verzorgen. Of het nu gaat om een groot feest of partij in een klein gezelschap. Zowel privé als zakelijk. Scroll verder voor sfeerbeelden en inspiratie, of bekijk hier onze cateringbrochure in één overzicht.

Wat kunnen we voor u verzorgen?

  • Eten en drinken
  • Personeel
  • Aankleding (versiering, bloemen, etc.)
  • Servies, bestek, glaswerk, tafelkleden, servetten
  • Statafels

Wilt u naast eten en drinken ook een van bovenstaande zaken door ons laten verzorgen? Dan kunt u uw wensen aan ons doorgeven en maken we graag (vrijblijvend) een offerte voor u.

catering
catering
catering
catering
catering
catering
catering
catering

Zelf uw catering online bestellen

Wilt u alleen eten door ons laten verzorgen? Dan kunt u gemakkelijk via onze webshop uw bestelling plaatsen. Online vindt u huisgemaakte hapjes, voor-, hoofd- en bijgerechten. Maar ook taarten, gebak, koek en bloemen.

Catering zelf online regelen: zo doet u dat

  1. Bekijk ons assortiment in de webshop.
  2. Maak een keuze en voeg de gewenste producten toe aan uw winkelwagen.
  3. Laat uw gegevens achter en kies de datum en of u de bestelling wilt laten bezorgen of zelf afhalen.
  4. Reken direct af of pas bij afhalen/levering.
catering

Hoe ziet een catering door Bubbles eruit?

Bij een partij die wordt verzorgd door Bubbles & More staan kleur, warmte en luxe op één.

Eten

Al het eten dat we serveren is huisgemaakt en we houden altijd rekening met wensen wat betreft bijvoorbeeld vegetarisch, gluten- of lactosevrij eten. Komen uw wensen niet overeen met de cateringcategorieën op onze website? Vraag ons dan gerust om advies, we kunnen altijd samen kijken wat er mogelijk is.

Aankleding

Daarnaast kunnen onze stylisten en bloemisten ervoor zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar de aankleding van het feest. We maken ter plekke bloemstukken op en zorgen voor de mooiste tableware in soorten en kleuren die u aanspreken. Hierbij maken we gebruik van bloemen, servies en glaswerk van hoogwaardige kwaliteit.

catering