Bloemist in Bilthoven

& Bloom staat voor warmte, kleur en gezelligheid. Kom langs bij onze bloemist in Bilthoven om een prachtige bos bloemen uit te zoeken of shop online, om een mooie bos op te sturen naar een ander of als cadeautje voor uzelf.

Onze bloemenwinkel in Bilthoven is er voor ‘gewone’ boeketten, maar ook voor rouwboeketten, bruiloften, planten, zijden bloemen, woonaccessoires, vazen, zijden planten en nog veel meer.


& AFSCHEIDS

BLOEMEN


& TROUW
BLOEMEN

& ZIJDEN BLOEMEN

Bloemist in Bilthoven

& Bloom is een bloemist, onderdeel van warenhuis Bubbles & More in hartje Bilthoven.

Onze professionele bloemisten hebben jaren ervaring in het arrangeren van verschillende soorten boeketten, bloemstukken, rouwwerken en trouwbloemen.

Zo leveren we regelmatig bloemenabonnementen bij vaste klanten, en rijden we met plezier heel provincie Utrecht door om anderen te verrassen met een mooie bos.

Ook arrangeren we regelmatig bloemwerken op locatie, tijdens de door ons verzorgde cateringen.

Bent u benieuwd geworden? Kom gezellig langs bij onze winkel in Bilthoven of neem voor een sfeerimpressie vast een kijkje in onze webshop of op de Instagram-pagina.

Bloemist in Bilthoven

& Bloom

Meer dan bloemen

Bloom is meer dan ‘zomaar’ een bloemist in hartje Bilthoven.

Loopt u binnen bij onze winkel, dan vindt u niet alleen bloemen. U komt binnen in een klein Frans warenhuis. Zo hebben we niet alleen een eigen bloemist maar ook een uitgebreide woonwinkel, bakkerij, brasserie, bed & breakfast, delicatessenzaak en flink assortiment vol moois en lekkers.

Bij Bubbles & More streven we ernaar om u telkens te blijven verrassen. Daarom vindt u bij ons meer dan de standaardproducten. Dagelijks nieuwe, bijzondere bloemen. Unieke serviezen, duurzame woonaccessoires, brood, taarten & much more.

Komt u gezellig een kijkje nemen? Tot snel, bij Bubbles!

Bloemist Bilthoven

Verse bloemen, woonaccessoires, meubels & more