Bloemenwinkel in Bilthoven
& Bloom | Contact

Onze bloemenwinkel in Bilthoven is gevestigd in het (winkel)centrum. Wilt u bloemen bestellen? Neem dan hier een kijkje in onze webshop om het gemakkelijk zelf te regelen.

& Bloom
De Kwinkelier 2
3722 AP Bilthoven

Contact of vragen? Vul hieronder het contactformulier in, zo kunnen we u het makkelijkst helpen. Even bellen naar 030-202-8050 of mail sturen naar administratie@bubblesandmorebilthoven.nl mag ook.

  Wilt u een bestand naar ons sturen? Dat kan via onderstaande knoppen (meerdere bestanden? elk bestand dient los per knop geuploaded te worden).


  Reguliere openingstijden bloemenwinkel

  Maandag t/m zaterdag: 8:30 – 17:30 uur.

  Zondag: gesloten, bloemen beschikbaar via Bubbles & More.

  Daarnaast is het ook mogelijk om bestellingen te plaatsen via de webshop, voor thuisbezorgen (bij uzelf of iemand anders) en afhalen.

  Aangepaste openingstijden

  Bekijk de actuele openingstijden via Google.

  & Bloom is onderdeel van Bubbles & More BV

  Bubbles’ bloemen

  Onze bloemenwinkel in Bilthoven heeft natuurlijk prachtige bloemen. Maar nog veel meer…

  Bij Bloom vindt u namelijk niet alleen verse bloemen en boeketten. We hebben ook een uitgebreid assortiment met de allerbeste zijden bloemen en -planten. En daarnaast vindt u in onze winkel ook alles om thuis de finishing touch te doen. Van meubels tot muurdecorarie, kaarsen en meer woonaccessoires.

  En naast onze bloemenafdeling, vindt u bij onze winkel nog veel meer. & Bloom is namelijk onderdeel van klein warenhuis Bubbles & More.

  Bij Bubbles vindt u daarom ook onze eigen bakkerij, delicatessenzaak, woon- en cadeauwinkel, bed & breakfast en brasserie. Voor een hapje & drankje, unieke spulletjes. Kortom: een fijn dagje uit.

  Komt u gezellig langs bij onze bloemenwinkel in Bilthoven? Tot snel!

  bloemenwinkel in Bilthoven

  Onze bloemisten

  Verantwoord winkelen

  Steeds meer mensen willen op een verantwoorde manier winkelen. Daar zijn we bij Bubbles erg blij mee.

  Ook wij doen ons best om een steentje bij te dragen aan een verantwoorde winkelervaring.

  Zo beschikt de leverancier van onze verse bloemen en planten over het Florimark GTP certificaat. Dat betekent dat hij voldoet aan alle sociale-, kwaliteits-, en milieueisen.

  Daarnaast zien we dat de vraag naar bloemen verandert. Daarom biedt onze bloemenwinkel in Bilthoven een uitgebreid aanbod van kleurrijke kunstbloemen en -planten van Emerald Eternal Green.

  De eigenaar van dit bedrijf is zelf bloemist geweest, en weet daarom als geen ander hoe zijn producten vorm te geven zodat ze ‘net echt’ lijken.

  Benieuwd naar ons assortiment? Kom vrijblijvend een kijkje nemen. Onze bloemisten helpen je graag verder.

  Bloemenwinkel Bilthoven

  Woonaccessoires, kussens, vazen & more