De dag van de doktersassistente

Elk jaar op de eerste donderdag van maart vindt de dag van de doktersassistente plaats. Dit jaar vindt die dag plaats op 2 maart 2023. Veel mensen kennen deze dag niet maar, op deze dag wordt het zorgpersoneel in het zonnetje gezet. De doktersassistente om precies te zijn.

Ook wordt er stilgestaan bij het belangrijke werk dat de doktersassistenten verrichten; zij zijn immers het eerste aanspreekpunt. Daarom is het erg belangrijk we de doktersassistente af en toe wat meer waardering geven.

Een cadeautje als waardering

Wij vinden dat het nooit verkeerd is om iemand in het zonnetje te zetten. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor uw medewerkers? Bij Bubbles hebben we speciaal voor deze dag een leuk cadeautje samengesteld dat u kunt geven als kleinigheidje voor de doktersassistente. Een mooi potje met vrolijke tulpenbollen.

Bloemen zijn natuurlijk nooit verkeerd om te geven. Ook een bijpassend cadeau, want het voorjaar komt er weer aan. Bij Bubbles verkopen we ook nog andere mooie bloemen. Bestel het potje met tulpenbollen via onderstaande knop.

& MORE

Toch liever iets anders geven? Dat kan natuurlijk ook! Wij verkopen in onze winkel en webshop nog veel meer leuke cadeautjes. We hebben onder andere; artikelen voor in huis, iets lekkers voor op de werkvloer of een uitje. Zoiets als een high tea, workshop of een lekkere lunch in onze brasserie. Wij zorgen ervoor dat alle cadeaus mooi worden ingepakt. Bestelt u via onze webshop? Vóór 10:00 uur besteld, is morgen in huis!

Wilt u meer van ons zien? Bekijk onze Instagram via onderstaande knop.