Geslaagd Bilthoven

Is uw (klein)kind (of ben je zelf) geslaagd? Dat is een flinke mijlpaal! Daarom hebben we op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mooie geslaagd taart om te bestellen? Of een mooie bos bloemen om bij de diploma uitreiking te geven? Organiseert u een borrel of uw kind zijn eigen examenfeest?

We kunnen met onze verschillende afdelingen op allerlei gebieden zorgen dat de geslaagde in het zonnetje wordt gezet. Scroll verder voor alle opties of neem even contact met ons op voor specifieke vragen/wensen.


& GESLAAGD TAART


& GESLAAGD: THUIS VIEREN


& GESLAAGD: VIEREN BIJ BUBBLES


& GESLAAGD CADEAUS


& GESLAAGD BLOEMEN

Welke datum geslaagd?

Niet geheel onbelangrijk voor de timing van cadeaus, taart en bloemen kopen: op welke datum geslaagd? Wanneer wordt het bekend gemaakt?

Examenuitslag bekend

De meeste scholen maken op woensdag 14 juni bekend welke examenleerlingen geslaagd zijn.

Geen gek idee dus om te zorgen dat de vlag, taart en bubbels die dag vast klaar staan.

Liever buiten de deur deze mijlpaal vieren? Kom gezellig langs bij onze brasserie Bubbles & Blessings in Bilthoven.


Geslaagd! Wat geeft u cadeau?

Er is iemand geslaagd! Dat is een flinke mijlpaal. Na weken lang met de neus in de studieboeken, is het dan eindelijk zo ver. Een zorgeloze zomer vol borrels en feestjes kan beginnen.

Maar wat geeft u eigenlijk cadeau aan iemand die geslaagd is?

1. Bloemen. Vaak is het gebruikelijk om bloemen cadeau te geven aan de geslaagde, of ze op te sturen. U kunt bij onze bloemist een mooie bos bestellen en er een handgeschreven kaartje aan toevoegen.

2. Bubbles! Geslaagd zijn betekent tijd voor een proost moment. Kom gezellig proosten, borrelen, lunchen of highteaën bij onze brasserie in Bilthoven.

3. Iets voor de uitzet. Nu hoeft u niet direct bang te worden voor een empty nest syndrome: niet elke geslaagde gaat direct verhuizen. Maar het is wel gebruikelijk om de geslaagde een ‘volwassen’ cadeau te geven, dat meestal gebruikt kan worden wanneer hij of zij echt het huis uitgaat. Denk aan mooi servies, een vaas of keukengerei. Bij onze woon- en cadeauwinkel in Bilthoven vindt u allerlei mooie én duurzame producten om cadeau te geven aan de geslaagde.

4. Een uitje. Veel ouders kiezen ervoor om iets leuks te gaan doen met hun geslaagde kind dat nu zeeën van tijd heeft. We organiseren allerlei leuke workshops, bekijk ze hier.