Kerstboom huren Bilthoven

Kerstboom huren in omgeving Bilthoven (Utrecht)? Van lampjes tot glinsterende kerstballen en natuurlijk een piek. Ieder jaar versieren wij tientallen kerstbomen, zowel voor bij klanten thuis als voor kantoren of in winkels.

Kiest u dit jaar voor een duurzame kerstboom? We kunnen een kerstboom voor u optuigen en versieren, zodat deze helemaal ‘kant en klaar’ bij u neergezet kan worden.

Naast een kerstboom verzorgen we ook andere soorten kerstversiering. Laat ons weten waar u naar op zoek bent.

kerstboom huren in Bilthoven

Kerstboom huren Bilthoven

Kerstboom huren zakelijk of privé

We kunnen zowel zakelijk als privé een kerstboom voor u klaarmaken.

Voor particulieren en bedrijven doen we dit jaarlijks. U kunt uw wensen aan ons doorgeven wat betreft soort boom, grootte, kunst of echt, kleur en versiering.

Doordat we bij Bubbles & More zowel een eigen bloemenwinkel als woonafdeling hebben, kunnen we wel stellen dat we alles in huis hebben om van uw wens een sprankelende kerstboom te maken.

Heeft u juist liever een meer ingetogen boom? Ook dat is mogelijk. Neem gerust even contact met ons op door uw wensen op de mail te zetten.

Kerstboom huren Bilthoven? Verstuur via onderstaande knop een mailtje.

kerstboom kant en klaar

Met plezier de gehuurde kerstboom neerzetten

Hoe werkt het?

Als u een kerstboom wilt huren in omgeving Bilthoven/Utrecht, vragen we u om uw wensen vrijblijvend in een mailtje te zetten. Zo kunt u zich alvast oriënteren, maar zit u nog nergens aan ‘vast’.

Dat mag heel kort en bondig in een paar bulletpoints, denk aan:

  • Uw budget
  • De datum van neerzetten
  • Soort/grootte kerstboom
  • Decoratie wensen
  • Overige wensen

We reageren binnen een paar dagen op uw mail met een persoonlijk voorstel dat u vrijblijvend kunt bekijken. Ook kunt u altijd nog aanvullend vragen stellen en schaven we met liefde de offerte bij naar uw wens.

kerstboom huren

We tuigen de kerstboom voor u op