Kerstversiering voor bedrijven

De tijd van lampjes aan, de geur van dennennaalden en glimmende kerstballen. Bij Kerst hoort (een heleboel) versiering, vinden wij. Niet alleen toveren we onze eigen winkels & brasserie om tot een waar kerstparadijs. We zorgen ook voor gezellige kerstversieringen voor bedrijven en bij mensen thuis. Van horeca tot kantoorpanden en andere winkels.

Bubbles & More…

is een klein warenhuis in hartje Bilthoven. Doordat we een eigen woonafdeling en bloemist hebben, hebben we met Kerst altijd een uitgebreid assortiment vol kerstproducten om verliefd op te worden.

Hierdoor hebben we ook ruime keuze uit kerstballen, ornamenten, bomen, servies, bloemstukken om de kerstversiering voor bedrijven te verzorgen.

Zakelijke kerstversiering: voor bedrijven, door Bubbles

Doordat ieder bedrijf en elke wens anders is, houden we bij Bubbles van een persoonlijke werkwijze. U kunt daarom vrijblijvend uw wensen of vragen naar ons sturen. Zo kunnen we u meer vertellen over alle mogelijkheden (want dat zijn er nogal wat) en maken we eventueel een offerte op.

Kerstversiering voor op de werkvloer

Naast het decoreren van uw kantoor of bedrijfspand met losse versiering, is het ook mogelijk om een compleet aangeklede kerstboom te kopen of huren.

Door ons team van bloemisten & stylisten worden jaarlijks meer dan 20 kerstbomen aangekleed. Voor bij mensen thuis, in onze eigen winkels of hotellobby’s, kantoortuinen en bedrijfshallen.

U kunt hierbij denken aan bomen van wel twee meter hoog, maar ook lieve, kleine boompjes zo groot als een fles wijn, en alles daartussenin.

Meer soorten kerstdecoratie voor bedrijven

Echte bomen, kunstbomen, aangekleed, kaal, groot of mini: het is allemaal mogelijk. De keuze is aan u.

Ook kerstkransen en -stukken, winterse boeketten en bloementaarten van zowel verse als zijden bloemen kunnen worden gemaakt.

Zakelijke decoratie

Bent u benieuwd naar ons werk?

We hebben al jaren ervaring in het stylen van ruimtes. Zo verzorgen we bij veel cateringen ook onze eigen styling: van bloemen tot menukaartjes, kaarsen & more.

U kunt ter inspiratie een kijkje nemen op onze Instagram-pagina.

Bij Bubbles weten we als geen ander hoe sfeervol mooie kerstversiering bij bedrijven kan zijn.

We creëren graag een stralende kerstsfeer, of dat nu met veel kleur, glitter en lampjes is, of juist subtiel. De keuze is aan u.

Geef via de onderstaande knop uw wensen aan ons door. Even bellen naar 030 202 80 50 mag ook altijd.

Wist u dat we naast zakelijke kerstdecoratie nog meer voor uw bedrijf kunnen betekenen rondom de feestdagen? Denk aan catering, kerstpakketten of een nieuwjaarsreceptie.