Over Bubbles & Blessings

Het leven is rijk met familie en vrienden

Mooie momenten delen, proosten met uw liefsten. Is dat niet wat het leven kleur geeft?

In 2006 opende ik de deuren van Bubbles & Blessings in Bilthoven, aan de rand van De Kwinkelier. Een plek voor jong en oud. Een plek voor u. Waar u zeven dagen per week kunt aanschuiven voor een fijn gerecht, een glas wijn. Waar we een feestje maken van bijzondere gelegenheden. Vergaderen, trouwen, een verjaardag of babyshower. Elk moment krijgt een gouden randje.

Stapt u binnen bij Bubbles & Blessings, dan hoop ik dat het voelt als thuiskomen.

Waar we met liefde hebben gekozen voor warme, pittige kleuren, comfortabel meubilair, gesteven linnen en mooi servies. Samen met onze chef kiezen wij de gerechten voor de menukaart. Vaste klassiekers, aangevuld met specials. Met de beste smaken van het seizoen proeft u bij Bubbles & Blessings: elke keer iets nieuws. Op welk moment van de dag u maar wilt. Yoghurt voor ontbijt of een dubbele clubsandwich? Lunchen met een broodje of een goedgevulde etagère? Drie gangen dineren of alleen een salade? Een feestje geven met een high tea op tafel? Catering op locatie of liever in onze brasserie in Bilthoven? Het is aan u. Bon appétit!

Kinderen zijn van harte welkom bij b&b.

Wist u dat u bij Bubbles & Blessings ook gezellig terecht kan met kinderen? Bij ons kindvriendelijke restaurant in Bilthoven, in de buurt van Utrecht, staat er genoeg lekkers op de menukaart. Voor het eten kunnen onze kleinste gasten plezier maken in onze speciale speelhoek. En na afloop mogen de kinderen iets leuks uitkiezen uit onze cadeaumand.

Na al die jaren en ontwikkelingen blijft hier één ding altijd hetzelfde. Dit is de plek waar mooie momenten starten met ‘Proost!’ Elke dag opnieuw.

Het leven is vol Bubbles & Blessings.

Jacqueline Teunissen

Reserveren

Reserveren kan telefonisch of per mail of via deze link maar u mag natuurlijk ook gewoon even langslopen.

Bellen kan naar 030 22 83 882

Mailen naar info@bubblesandblessings.nl

Tot snel bij B&B!

Parkeren en openbaar vervoer

Parkeren

Bubbles & Blessings kunt u vinden bij winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven. Dit winkelcentrum heeft volop gratis parkeergelegenheid. Denkt u tijdens winkelopeningstijden wel aan de verplichte blauwe parkeerschijf? U mag 1½ uur parkeren. Ook kan u parkeren in de parkeergarage van de kwinkelier, vanaf daar is het nog ongeveer 4 minuten lopen naar de brasserie.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal neemt u de stoptrein naar Baarn of Zwolle, spoor 1 of 2. Deze trein vertrekt elke 15 minuten. U stapt uit bij station Bilthoven. Vanaf het station loopt u in ca. 5 minuten naar Bubbles & Blessings. U loopt eerst naar de Julianalaan en neemt dan de derde straat rechts. U vindt ons na 300 meter aan uw linkerhand.

Over Bubbles & More

Bubbles & More bestaat uit:

Bubbles & Blessings: brasserie (tel: 030-2283882)

Bubbles & Bed:
bed & breakfast (tel: 030-2283882)

Bubbles & Bakery:
bakkerij (tel: 030-2028030)

Bubbles & Home:
woonwinkel (tel: 030-2028040)
Bubbles & Bloom: bloemenwinkel (tel: 030-2028050)