Zakelijk met Bubbles

Deze pagina is nog niet afgerond. Binnenkort meer online.

DAG VAN DE DOKTERASSISTENTE

BLOEMEN ABONNEMENTEN

DAG VAN DE PEDAGOGISCH MEDEWERKER

Zakelijk met Bubbles

Bij Bubbles & More bieden wij een breed assortiment aan mogelijkheden, van bloemenabonnementen tot catering op locatie, van workshops tot speciale cadeaus voor bijzondere dagen. Hieronder leest u in het kort meer over wat wij allemaal te bieden hebben.

Een bloemen abonnement met zijden bloemen of echte bloemen geeft uw kantoor of bedrijfsruimte een frisse en kleurrijke uitstraling. Onze bloemisten maken gebruik van de mooiste bloemen en planten om een vrolijke sfeer te creëren. Ook voor een evenement of bijeenkomst kunnen wij de bloem decoratie verzorgen, alles geheel naar uw wensen.

Met onze catering op locatie zorgen wij voor een goede beleving voor uw medewerkers. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsfeest of een andere gelegenheid, wij bieden een breed assortiment aan van hapjes tot servies, van eenvoudig tot luxe.

& More

Wilt u uw medewerkers iets bijzonders bieden? Dan zijn onze workshops een goede optie. Wij bieden diverse workshops, van paaskransen maken tot taartdecoratie en more. Als u op zoek bent naar een speciaal cadeau voor bijvoorbeeld de dag van de doktersassistente, de dag van de leraar, de dag van de pedagogisch medewerker en de dag van de secretaresse, dan hebben wij diverse opties beschikbaar. Voor elk van die dagen hebben wij een leuk cadeaupakket samengesteld.

Ook voor een feestelijke traktatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen slagroomtaarten en gebakjes maken met uw logo erop, om uw bedrijf op een zoete manier onder de aandacht te brengen. Ook hebben wij andere taarten en gebakjes die besteld kunnen worden.

En als u een vergader locatie nodig heeft in Bilthoven, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar voor kleine groepen.

Wij van Bubbles kunnen ook uw werkvloer komen inrichten rondom de kerst. Wij bieden diverse kerstdecoraties en kunnen u helpen bij het creëren van een goede kerstsfeer. En als u op zoek bent naar cadeau-ideeën voor eindejaarsgeschenken, dan hebben wij ook diverse opties beschikbaar voor groepen vanaf ????

Kortom, Bubbles & More biedt een totaalpakket aan zakelijke diensten om uw bedrijf te laten stralen. Bekijk alle details via bovenstaande knoppen of neem gerust contact met ons op..