Rouwwerk & afscheidsbloemen

Afscheidsbloemen

Rouwwerk, begrafenisbloemen, rouwboeketten en grafstukken… Wanneer u afscheid neemt van een dierbare, kan een bloemstuk of rouwwerk zorgen voor een persoonlijk afscheid. De bloemisten van Bubbles’ bloemenafdelingen zijn gespecialiseerd in het arrangeren van afscheidsbloemen. Hiernaast ziet u een aantal voorbeelden maar elk bloemstuk is natuurlijk anders.

Een deel van ons rouwassortiment kunt u via de webshop bekijken en bestellen. Maar er is altijd meer mogelijk. Zo arrangeren we naast de rouwboeketten en -stukken op de webshop ook kistbedekking, guirlanders en andere stukken.

Een persoonlijk rouwwerk

Ook gaan we bij Bubbles, indien gewenst, met u in gesprek om een bloemwerk te creëren dat past bij de leefwijze en herinneringen aan de overledene. U mag uw wensen voor kleuren, soorten bloemen en soorten bloemwerken aangeven. Tevens is het mogelijk om rouwbloemstukken in bepaalde vormen te maken zoals een hart of kruis.

Wanneer u langskomt voor een afspraak, laten de bloemisten indien gewenst, ter inspiratie het boek met rouwwerk zien.

Het is soms ook mogelijk om bloemen buiten het seizoen om in een stuk te verwerken. Want soms past een zomerse of juist winterse bloem bij de overledene.

Linten en kaarten voor rouwbloemen

Bij het rouwbloemwerk of rouwboeket kunnen ook linten met tekst worden gedrukt of kaarten worden gevoegd.

Een aantal door ons gearrangeerde rouwwerken & afscheidsboeketten.

rouwwerk bilthoven
rouwbloemist bilthoven
bloemen voor op de kist bilthoven
rouw guirlander bilthoven
uitvaartbloemen bilthoven
rouwbloemen bilthoven utrecht