Workshop bloementaarten maken in Bilthoven (Utrecht)

De bloementaart… Een van onze meest unieke en bestverkochte producten. Daarom vinden veel mensen het ook erg leuk om er zelf een te maken. De workshop bloementaarten maken volgt u bij Bubbles & More! Hieronder leest u wat u ervan kunt verwachten.

Deze workshop bieden we enkel aan op aanvraag, we organiseren deze niet op een vaste datum.

Hoe kan ik zelf een datum voor de workshop bloementaarten maken in Bilthoven aanvragen?

Omdat Bubbles’ uitjes en workshops inmiddels zo populair zijn geworden, zaten onze vaste data vaak snel vol. En konden we niet iedereen meer een plekje bieden. Daarom is deze workshop vanaf nu los te boeken!

U kunt zelf een groepje samenstellen met vrienden, familie of collega’s. We organiseren de workshop bloementaarten maken voor minimaal 8 tot maximaal 16 deelnemers. Dit uitje kost €40,- per persoon (inclusief kopje koffie/thee).

Neem contact met ons op, dan plannen we samen met u een datum in. Dit uitje is ook mogelijk als personeelsactiviteit of een aangepaste versie als kinderfeestje.

Het begin van een kleurrijke bloementaart tijdens een workshop bij Bubbles in Bilthoven

Wat kan ik verwachten van de workshop bloementaarten maken bij Bubbles & More in Bilthoven?

Aan de hand van het seizoen, maakt u een ‘taart’ van oase op naar een kleurrijk woonaccessoire. U kiest zelf de bloemen, kleuren en stijl. Van vintage tot klassiek en modern. Met of zonder extra decoratie zoals bijvoorbeeld najaarsversiering of paaseitjes (afhankelijk van het seizoen).

De workshop is inclusief een kopje koffie of thee, en na afloop neemt u uw zelfgemaakte creaties natuurlijk lekker mee naar huis. Bekijk hier een korte video van hoe een bloementaart geschikt kan worden.

Wat valt er nog meer te beleven bij Bubbles & More?

Bubbles & More is een klein warenhuis in hartje Bilthoven (10 minuutjes vanaf Utrecht). Nu kunt u, naast uitgebreid winkelen bij onze bijzondere bakkerij, bloemenafdeling, woonwinkel en cadeauafdeling, ook terecht bij onze brasserie. 1000 m² aan winkel- en ontspanplezier.

Onze brasserie is een begrip in Bilthoven en omgeving vanwege de high tea’s die we serveren. Veel mensen vinden het dan ook leuk om van de workshop macarons bakken een compleet dagje uit te maken en na afloop aan te schuiven voor een high tea.

Maar u kunt bij onze brasserie ook zeker terecht voor ander lekkers zoals ontbijt, brunch en lunch, of gewoon voor een kopje koffie of om gezellig te borrelen. U kunt hier een kijkje nemen op onze menukaart.

Wat is er te beleven bij Bubbles & More?

Een kleine sneak peek van Bubbles & More in Bilthoven