Arrangementen voor catering op locatie & voor bij Bubbles’ brasserie

Bubbles & More verzorgt cateringen op locatie met luxe arrangementen als high tea, lunch & more. Maar ook kunt u gezellig bij onszelf terecht voor een fijn samenzijn. Van babyshower tot verjaardag, high wine, vergaderen & more.


VERGADEREN
(UNDER
CONSTRUCTION)

ONZE KINDERFEESTJES

TIJD VOOR TAART?

Arrangementen bij Bubbles & More

We hebben verschillende arrangementen samengesteld, dit alles is bij de brasserie te reserveren. Op zoek naar ons cateringaanbod? Klik dan hier.

 • High tea Petit
 • High tea Grande
 • Babyshower high tea of gender reveal
 • Ontbijtetagère
 • Lunchetagère
 • Picknicktas
 • Borrelplank
 • High wine
 • Kinderfeestje: high tea, knutselen, bakken

Scroll verder voor inhoud en sfeerbeelden.


Partijen, feesten en catering

Arrangementen voor bij Bubbles of bij u thuis

Onderstaande arrangementen verzorgen wij in een van onze ruimtes. Maar ook kunnen we veel verzorgen voor een catering in Bilthoven en omgeving Utrecht. Bij u thuis of op het werk, van hartig tot zoet. Bent u op zoek naar de catering info? Die vindt u hier:

Ruimtes en versiering

Wilt u een verjaardag vieren in omgeving Bilthoven? Een babyshower of ander feest? Bij Brasserie Bubbles & More hebben we veel keuze voor het vieren van een feestje. De ruimtes zijn, met versiering, af te huren vanaf €50.

Vragen?

Heeft u iets specifieks in gedachten? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Babyshower of gender reveal in Bilthoven

Vier een babyshower of gender reveal in Bilthoven (Utrecht)

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor een babyshower of gender reveal party? Onze ruimtes lenen zich perfect voor een gezellig babyfeest.


Gender reveal taart of babyshower taart

Bekijk gerust onze webshop voor de opties. Het is zowel mogelijk om een taart te bestellen voor thuis, als voor een feestje dat u bij ons viert.


High tea

High Tea Grande
€37,00 p.p.
Huisgemaakte macaron, 3 petit fours, bonbon, 3 sandwiches, scone, clotted cream en jam, 3 hartige tartelettes, kleine quiche, glaasje prosecco, onbeperkt thee.

High Tea Petit
€27,00 p.p.
3 sandwiches, scone, macaron, jam, clotted cream, 3 petit fours, 2 bonbons, onbeperkt thee.


High wine

High Wine
€41,50 p.p.
Kleintje soep, crostini met dip, drie hartige tartelettes, drie sandwiches, luxe bittergarnituur, drie petit fours & drie glazen bijpassende wijn per persoon.


Ontbijt

Grande ontbijt

€ 24,50 p.p.
Croissantje, jam, boter, broodjes, 4 soorten beleg, yoghurt, verse bosvruchten, huisgemaakte granola, gekookt eitje, jus.

Petit ontbijt
€ 12,50 p.p.
Croissantje, jam, boter, broodje, ham & kaas.


Lunchetagère

Lunchetagère
€25,50 p.p.
Kleintje soep, brood uit eigen bakkerij, boter, huisgemaakte jam, kleine salade, 4 soorten beleg, kroket, cake en bonbons.


Picknick

Samen met een mooie wandelroute die je vanaf de brasserie de bossen in stuurt en een tas gevuld met lekkers heeft u een fijne middag voor de boeg. Ook kunt u de picknick bij ons halen en een zelfgekozen wandeling maken.

Picknicktas
€ 12,50 p.p.

In de picknicktas of gehuurde mand vindt u een vers stokbrood met een uitgebreid borrelplankje vol beleg (een mix van vlees & vis of vegetarisch). Daarnaast kunt u genieten van een zakje met huisgemaakte, zoete lekkernijen, fruit en een flesje verse jus d’orange.

Extra

 • Huur picknickmand € 10,00
 • Huur picknickkleed € 10,00
 • Fles Bubbles met twee glazen €25,00


Bruiloft

Hoe viert u de mooiste dag van uw leven? Met uw grote liefde, iedereen die u dierbaar is én met bubbels natuurlijk. Als erkende trouwlocatie maakt Bubbles & Blessings in Bilthoven van elke bruiloft een feest om nooit te vergeten.

Ook trouwen bij Bubbles & More?

Vergaderen

Vind die bijzondere vergaderlocatie in Bilthoven

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie vlakbij Utrecht voor 10 tot 20 personen? Welkom in onze B-loft! Onze rustige en warm ingerichte bovenverdieping is de ideale plek voor een zakelijke bespreking of (personeels)feest. Tref elkaar in alle rust of in een feestelijke sfeer. We verzorgen graag hapjes en drankjes.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Kinderfeestje in Bilthoven

Bij Bubbles hebben we drie verschillende kinderfeestjes:

 • Mini-dripcakes maken met eigen versiering en drip naar keuze. Ook knutselen de kids een eigen taartdummy en gaan ze aan tafel voor een kinder-high tea.
 • Vormgeven eigen droom-feesttaart en daarna poffertjes maken met de kok.