Arrangementen & more

We hebben verschillende arrangementen samengesteld, dit alles is zowel bij de brasserie als met catering op een eigen locatie te reserveren:

 • High tea Petit
 • High tea Grande
 • Babyshower high tea/taart
 • Ontbijtetagère
 • Lunchetagère
 • Picknicktas
 • Borrelplank
 • High wine
 • Kinderfeestje: high tea, poffertjes maken, taartjes vormgeven of maken.

Scroll verder voor inhoud en sfeerbeelden.

Partijen, feesten en catering

Arrangementen voor bij Bubbles of bij u thuis

Onderstaande arrangementen verzorgen wij in een van onze ruimtes. Maar ook verzorgen we deze arrangementen voor een catering in Bilthoven en omgeving Utrecht. Bij u thuis of op het werk, van hartig tot zoet. Bent u op zoek naar de catering info? Die vindt u hier:

Ruimtes en versiering

Wilt u een verjaardag vieren in omgeving Bilthoven? Een babyshower of ander feest? Bij Brasserie Bubbles & More hebben we veel keuze voor het vieren van een feestje. De ruimtes zijn, met versiering, af te huren vanaf €50.

Vragen?

Heeft u iets specifieks in gedachten? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

High tea: brasserie of catering

High Tea Grande | In de brasserie of catering op locatie
€35,50 p.p.
Huisgemaakte macaron, 3 petit fours, bonbon, 3 sandwiches, scone, clotted cream en jam, 3 hartige tartelettes, kleine quiche, glaasje prosecco, onbeperkt thee.

High Tea Petit | In de brasserie of catering op locatie
€25,50 p.p.
3 sandwiches, scone, macaron, jam, clotted cream, 3 petit fours, 2 bonbons, onbeperkt thee.


High wine: brasserie of catering

High Wine | In de brasserie of catering op locatie
€39,50 p.p.
Kleintje soep, crostini met dip, drie hartige tartelettes, drie sandwiches, luxe bittergarnituur, drie petit fours & drie glazen bijpassende wijn per persoon.

Babyshower & gender reveal in Bilthoven

Vier een babyshower of gender reveal in Bilthoven (Utrecht)

Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor een babyshower of gender reveal party? Onze ruimtes lenen zich perfect voor een feest van 10 tot 30 personen. Voor de invulling kunt u onze high tea petit of grande kiezen, we schenken ook een glaasje 0,0%. Maar een lunchetagère of borrelplank kan natuurlijk ook.

Versieren ruimte
We versieren de ruimte met verschillende baby-items zoals baby blokken, grote babyletters en roze of blauwe details op tafel. Daarnaast staan er verse bloemen en maken we de gerechten met blauwe of roze details.
€ 100,00 inclusief de huur van de gehele ruimte.

Gender reveal taart of babyshower taart
Bekijk gerust onze webshop voor de opties. We snijden de taart aan en maken er samen een bijzonder moment van.
v.a. € 40,00

Ontbijt

In de brasserie wordt het ontbijt geserveerd op een mooie etagère en bij catering kunt u een compleet pakket afhalen of laten bezorgen, en er eventueel een etagère bij lenen.

Grande ontbijt | In brasserie of catering op locatie
€ 24,50 p.p.
Croissantje, jam, boter, broodjes, 4 soorten beleg, yoghurt, verse bosvruchten, huisgemaakte granola, gekookt eitje, jus.

Petit ontbijt | Alleen in de brasserie
€ 11,95 p.p.
Croissantje, jam, boter, broodje, ham & kaas.


Lunchetagère

In de brasserie wordt deze populaire lunch geserveerd op een mooie etagère en bij catering kunt u een compleet pakket afhalen of laten bezorgen. U kunt er ook kosteloos een etagère bij lenen. Naast de lunchetagère hebben we natuurlijk ook een uitgebreide lunchkaart.

Lunchetagère | In brasserie of catering op locatie
€21,50 p.p.
Kleintje soep, brood uit eigen bakkerij, boter, huisgemaakte jam, kleine salade, 4 soorten beleg, kroket, cake en bonbons.

Picknick

Samen met een mooie wandelroute die je vanaf de brasserie de bossen in stuurt en een tas gevuld met lekkers heeft u een fijne middag voor de boeg. Ook kunt u de picknick bij ons halen en een zelfgekozen wandeling maken.

Picknicktas
€ 12,50 p.p.

In de picknicktas of gehuurde mand vindt u een vers stokbrood met een uitgebreid borrelplankje vol beleg (een mix van vlees & vis of vegetarisch). Daarnaast kunt u genieten van een zakje met huisgemaakte, zoete lekkernijen, fruit en een flesje verse jus d’orange.

Extra

 • Huur picknickmand € 10,00
 • Huur picknickkleed € 10,00
 • Fles Bubbles met twee glazen €25,00

Bruiloft

Hoe viert u de mooiste dag van uw leven? Met uw grote liefde, iedereen die u dierbaar is én met bubbels natuurlijk. Als erkende trouwlocatie maakt Bubbles & Blessings in Bilthoven van elke bruiloft een feest om nooit te vergeten.

Ook trouwen bij Bubbles & More?

Vergaderen

Vind die bijzondere vergaderlocatie in Bilthoven

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie vlakbij Utrecht voor 10 tot 20 personen? Welkom in onze B-loft! Onze rustige en warm ingerichte bovenverdieping is de ideale plek voor een zakelijke bespreking of (personeels)feest. Tref elkaar in alle rust of in een feestelijke sfeer. We verzorgen graag hapjes en drankjes.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Kinderfeestje in Bilthoven

Bij Bubbles hebben we drie verschillende kinderfeestjes:

 • Mini-dripcakes maken met eigen versiering en drip naar keuze. Ook knutselen de kids een eigen taartdummy en gaan ze aan tafel voor een kinder-high tea.
 • Vormgeven eigen droom-feesttaart en daarna poffertjes maken met de kok.