Catering, arrangementen & meer

We hebben een mooi menu samengesteld, dit alles is zowel bij de brasserie als met catering op een eigen locatie te reserveren:

 • High tea Petit
 • High tea Grande
 • Kinderfeestje: high tea en taartjes maken
 • Babyshower
 • Ontbijt klein
 • Ontbijt groot
 • Lunch
 • Picknick
 • Bites Box of borrelplank

Het volledige menu kunt u bekijken via de onderstaande knop.

Partijen, feesten en catering

Onderstaande arrangementen verzorgen wij in onze B-Loft of in de oranjerie. Maar ook verzorgen we deze arrangementen voor een catering in Bilthoven en omgeving Utrecht. Bij u thuis of op het werk, van hartig tot zoet.

Wilt u een verjaardag vieren in omgeving Bilthoven? Een babyshower of ander feest? Bij Brasserie Bubbles & More hebben we veel keuze voor het vieren van een feestje. De gehele ruimtes zijn af te huren vanaf €50.

Stelt u liever helemaal zelf uw catering samen? Neem dan een kijkje in onze webshop voor nog meer cateringopties.

Heeft u iets specifieks in gedachten? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: bel naar 030 22 83 882 of stuur een mail naar administratie@bubblesandmorebilthoven.nl.

High tea: brasserie of catering

High Tea Petit | In de brasserie of catering op locatie
€24,50 p.p.
3 sandwiches, 1 scone, macaron, jam, clotted cream, 3 petit fours, 2 bonbons, onbeperkt thee

High Tea Grande | In de brasserie of catering op locatie
€34,50 p.p.
Gevulde macaron, paleisbanket, 3 petit fours, 1 bonbon, 3 sandwiches, gevulde vijg met pata negra, Engelse pie, scone, clotted cream en jam, glaasje prosecco, onbeperkt thee

High tea & dripcake kinderfeestje in Bilthoven

De kinderen maken in groepjes echte mini-dripcakes. Met eigen versiering en een drip naar keuze: van chocolade tot kleurrijke spikkels. Daarna maken ze zelf een taartdummy om mee naar huis te nemen en gaan ze aan tafel voor een feestelijke kinder-high tea met:

 • Hun zelfgemaakte dripcakeje
 • Macarons
 • Bitterballen
 • Kindertosti’s
 • Appeltaartje
 • Cupcake
 • Onbeperkt thee en ranja

Het feestje duurt twee uur en wordt volledig begeleid door team Bubbles.

Prijs per kind € 35,00 | van 6 tot 40 kinderen

Babyshower & gender reveal in Bilthoven

Vier een babyshower of gender reveal in Bilthoven (vlakbij Utrecht)
Ben je op zoek naar een gezellige locatie voor een babyshower of gender reveal party? Onze ‘B-Loft’ leent zich perfect voor een feest van 10 tot 30 personen, ook in onze oranjerie kun je terecht voor een buffet tot 30 personen. Voor de invulling kun je onze high tea petit of grande kiezen, we schenken natuurlijk ook een glaasje 0,0%. Maar een lunchetagère of borrelplank kan natuurlijk ook.
Neem voor meer babyshowerinspiratie en sfeerimpressies een kijkje op onze Instagram-pagina.

Versieren ruimte (B-Loft of oranjerie)
We versieren de ruimte met verschillende baby-items zoals baby blokken, grote babyletters en roze of blauwe details op tafel. Daarnaast staan er verse bloemen en maken we de gerechten met blauwe of roze details.
€ 100,00 inclusief de huur van de ruimte.

Gender reveal of babyshower taart
Bekijk gerust onze webshop voor de opties. We snijden de taart aan en maken er samen een bijzonder moment van.
v.a. € 40,00

Ontbijt

In de brasserie wordt het ontbijt geserveerd op een mooie etagère en bij catering kun je een compleet pakket afhalen of laten bezorgen, en er eventueel een etagère bij lenen.

Groot ontbijt | In brasserie of catering op locatie
€ 21,95 p.p.
Croissantje, jam, boter, broodjes, 4 soorten beleg, yoghurt, verse bosvruchten, huisgemaakte granola, gekookt eitje, jus

Lunch etagere

In de brasserie wordt de lunch etagère geserveerd op een mooie etagère en bij catering kun je een compleet pakket afhalen of laten bezorgen. Naast deze heerlijke etagère hebben we natuurlijk ook een uitgebreide lunchkaart.

Lunchetagère | In brasserie of catering op locatie
€18,95 p.p.
Kleintje soep, brood uit onze bakkerij, boter, huisgemaakte jam, kleine salade, 4 soorten beleg, kroket, cake en bonbons geserveerd op een etagère.

Borrelplank

In de brasserie wordt geserveerd op een mooie plank van kunstenares Lotte Kloppenburg en bij catering kun je een compleet pakket afhalen of laten bezorgen.

Borrelplank | In brasserie of catering op locatie
€27,50 per plank
Bakje crostini , 2 dipjes, druiven, 6 luxe hapjes uit de delicatessenwinkel, boerenkaasblokjes, blue shorpshire, dadelbrood, appelstroop.

Picknick

Samen met een mooie wandelroute die je vanaf de brasserie de bossen in stuurt en een lekkere tas gevuld met lekkers heb je een bijzondere middag.

Picknicktas € 12,50 p.p.

2 halve broodjes met ons huisgemaakt beleg, 1 plakje cake, 1 croissantje, jam en boter, flesje jus, beker, bestek.

Extra

huur picknickmand € 10,00

huur picknickkleed € 10,00

fles Bubbles met twee glazen € 25,00

Een box voor thuis

De bovenstaande catering- en brasserie opties bieden we grotendeels ook aan in de vorm van een box voor thuis. Ben je hier benieuwd naar? De boxen zijn te bekijken en te bestellen via de webshop van de Bakery.

Bruiloft

Hoe viert u de mooiste dag van uw leven? Met uw grote liefde, iedereen die u dierbaar is én met bubbels natuurlijk. Als erkende trouwlocatie maakt Bubbles & Blessings in Bilthoven van elke bruiloft een feest om nooit te vergeten.

Ook trouwen bij B&B? Dat kan! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vergaderen

Vind die bijzondere vergaderlocatie bij B&B

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie vlakbij Utrecht voor 10 tot 20 personen? Welkom in onze B-loft! Onze rustige en warm ingerichte bovenverdieping is de ideale plek voor een zakelijke bespreking of (personeels)feest. Tref elkaar in alle rust of in een feestelijke sfeer.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!