Workshop macarons bakken in Bilthoven volgen

Altijd al eens een workshop macarons bakken willen volgen in Bilthoven (vlakbij Utrecht)? Kom gezellig langs bij Bubbles & More! Hieronder leest u wat u ervan kunt verwachten.

Deze workshop is al een paar jaar een van onze populairste workshops, voor verschillende groepjes. Van personeelsuitje tot familiedag en vriendinnenactiviteit.

Volg de workshop op de door ons georganiseerde datum, die u hier kunt bekijken. Of vraag zelf een datum aan! Dit uitje kost €50,- per persoon (inclusief kopje koffie/thee).

Hoe kan ik zelf een datum voor de workshop macarons bakken in Bilthoven aanvragen?

Omdat Bubbles’ uitjes en workshops inmiddels zo populair zijn geworden, zaten onze vaste data vaak snel vol. En konden we niet iedereen meer een plekje bieden. Daarom is deze workshop vanaf nu ook los te boeken!

Trommel uw vrienden, familieleden, collega’s of buren op en vorm een groepje van minimaal 8 tot maximaal 16 deelnemers. Neem contact met ons op, dan plannen we samen met u een datum in. Ook mogelijk als personeelsuitje of een aangepaste versie als kinderfeest.

workshop macarons bakken bilthoven

U gaat mixen, de macaronschelpen bakken en ze vervolgens vullen. Let wel: omdat de workshop voor iedereen toegankelijk moet zijn, maken de patissiers ter voorbereiding zelf de macaronmix klaar. Verder doet u alles zelf.

Wat kan ik verwachten van de workshop macarons bakken bij Bubbles & More in Bilthoven?

Leer met het geheime recept van onze patissier hoe u deze heerlijke Franse koekjes zelf maakt. U leert ze te mixen, bakken en uiteindelijk vullen. De workshop macarons bakken is onze nummer 1 populairste workshop van de afgelopen jaren geworden.

De workshop is inclusief een kopje koffie of thee, en na afloop neemt u uw zelfgemaakte creaties natuurlijk lekker mee naar huis. Bekijk hier een kort Instagram-filmpje van een van onze vorige workshops.

Wat valt er nog meer te beleven bij Bubbles & More?

Bubbles & More is een klein warenhuis in hartje Bilthoven (10 minuutjes vanaf Utrecht). Nu kunt u, naast uitgebreid winkelen bij onze bijzondere bakkerij, bloemenafdeling, woonwinkel en cadeauafdeling, ook terecht bij onze brasserie. 1000 m² aan winkel- en ontspanplezier.

Onze brasserie is een begrip in Bilthoven en omgeving vanwege de high tea’s die we serveren. Veel mensen vinden het dan ook leuk om van de workshop macarons bakken een compleet dagje uit te maken en na afloop aan te schuiven voor een high tea.

Maar u kunt bij onze brasserie ook zeker terecht voor ander lekkers zoals ontbijt, brunch en lunch, of gewoon voor een kopje koffie of om gezellig te borrelen. U kunt hier een kijkje nemen op onze menukaart.

Wat is er te beleven bij Bubbles & More?

Een kleine sneak peek van Bubbles & More in Bilthoven