Vandaag vóór 10:00 uur besteld = vandaag verzonden/afhalen

Rouwstuk hart bestellen

Rouwstuk hart bestellen

Vanaf 80,00

Rouwstuk hart bestellen Bilthoven/provincie Utrecht?

Hier kunt u een hartvormig rouwstuk bestellen voor op/naast de kist of het graf. Zo’n bloemstuk kan een fijne manier zijn om uw laatste eer te bewijzen aan de overledene.
Het hartvormige rouwstuk wordt standaard op een strakke/compacte manier vormgegeven door de bloemen grotendeels op gelijke hoogtes te arrangeren.

Heeft u specifieke wensen of hulp nodig?

Soms heeft u bepaalde voorkeuren voor soorten bloemen, wilt u een stuk met alleen rozen, op poten of komt u er gewoon niet helemaal uit. U kunt ons gerust bellen op 030 202 80 50, de bloemisten denk graag met u mee. Indien gewenst kunnen ze ook een afspraak met u inplannen om samen met u een prachtig afscheidswerk samen te stellen.

  • Formaat/prijs *

  • Kleuren *

  • Een rouwlint bestaat standaard uit een mooi lint van twee stroken. Per strook kunt u 47 tekens invoeren, dus in totaal 94 tekens. Dit is inclusief komma's en spaties. Vult u maar één strook in? Dan laten we de tweede strook leeg. Wilt u meer dan dit 94 tekens op het lint? Dan kunt u ook kiezen voor één of maximaal twee extra stroken: €8,75 per strook.

  • Tekst op strook 1: * 0,00

    Max: 47 tekens

  • Tekst op strook 2: * 0,00

    Max: 47 tekens

  • Tekst op (extra) strook 3: * 8,75

    Max: 47 tekens

  • Tekst op (extra) strook 4: * 8,75

    Max: 47 tekens

  • Kleur van het lint *

    Aan de hand van de gekozen kleur van het lint, wordt de tekst in de meest leesbare kleur gedrukt: goud, zilver of antraciet.

  • Wat voor tekst wilt u op het kaartje? *

Product totaal

Opties totaal

Totaal generaal

Artikelnummer: 7654 Categorieën: ,

Beschrijving

Rouwstuk hart bestellen Bilthoven

Rouwstuk hart bestellen bij onze bloemist in Bilthoven? Ons rouwstuk hart straalt liefde en genegenheid uit, en is een passende keuze om uw gevoelens van verlies te uiten. Onze bloemisten stellen het hartvormig rouwstuk samen met de grootste zorg en oog voor detail. Elk bloemstuk maken onze professionele rouwbloemisten met de hand, die begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste emotie over te brengen. Bekijk hier onze Instagram-video over rouwwerk.

Arrangeren van het rouwstuk hart

We gebruiken bloemen van de hoogste kwaliteit, gekozen om hun symboliek en betekenis. Daarbij kunt u zelf kiezen in wat voor kleurtonen de bloemisten uw hartvormige rouwstuk arrangeren. Daarnaast kiezen de bloemisten aanvullende groenaccenten zorgvuldig om een harmonieus geheel te creëren, dat recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van de overledene.

Rouwstuk hart bezorgen in provincie Utrecht

Bij het bestellen van ons hartvormig rouwstuk kunt u erop vertrouwen dat uw wensen met de grootste zorg worden behandeld. Ook zorgt onze eigen koerier ervoor dat het rouwstuk (indien gekozen voor bezorgen) netjes op de gewenste locatie in provincie Utrecht wordt afgeleverd.

Kwaliteit & milieu

De bloemen van onze leverancier bevatten het MPS-florismark GTP keurmerk, wat inhoudt dat ze voldoen aan alle sociale, kwaliteits-, en milieueisen.

Hartvormig rouwstuk bestellen

  • Met de mooiste bloemen.
  • Zorg en aandacht.
  • Ook de bestellen met gedrukt lint.
  • Op zoek naar een ander soort rouwstuk? Naast ons online-assortiment is er nog veel meer mogelijk zoals bijvoorbeeld rouwkransen, stukken in specifieke vormen of kistbedekking.
  • Neem hiervoor gerust contact op met onze bloemenwinkel in Bilthoven via 030 202 80 50.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rouwstuk hart bestellen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel

Ga naar de bovenkant