Oliebollen bestellen Bilthoven

Oliebollen bestellen in Bilthoven en omgeving Utrecht? Onze bakkers bakken al jaren onze bijzondere, huisgemaakte oliebollen en ander gebak zoals appelbeignets en -kanjers. Scroll verder voor al het lekkers.

“De allerlekkerste die ik óóit heb geproefd.”

En daar zijn we heel trots op.

U kunt bij ons bestellingen plaatsen om af te halen of thuis te laten bezorgen in Bilthoven en omgeving. We bezorgen in heel provincie Utrecht. Zo bent u zeker van een portie lekkere oliebollen tijdens bijvoorbeeld oudejaarsdag.

Wilt u graag grote aantallen bestellen voor bijvoorbeeld uw bedrijf of een nieuwjaarsreceptie? Ook dat is mogelijk.

oliebollen Bilthoven

Oliebollen bij onze bakkerij in Bilthoven

Online bestellen:

Oliebollen & ander gebak van Bubbles

Bubbles & More is een klein warenhuis in hartje Bilthoven. Naast onze eigen bakkerij, hebben we ook een bloemenwinkel, delicatessenzaak, woonafdeling, brasserie en bed & breakfast.

Bij Bubbles streven we naar luxe, huisgemaakte producten van de beste kwaliteit. Daarom gebruiken onze bakkers hun allerbeste (geheime) recept om de oliebollen te bakken, die inmiddels in het dorp en omstreken zeer geliefd zijn.

Oliebollen bestellen Bilthoven

U kunt via onze website uw bestelling plaatsen. Maar u mag ook altijd even bellen of mailen naar de Bakery. Liever langskomen? Gezellig! Een van onze medewerkers neemt uw bestelling op.

oliebollen bestellen Bilthoven

Onze kraam in het centrum van Bilthoven

Onze bestsellers tijdens de feestdagen:

Voor een smaakvolle jaarwisseling

Bij Bubbles weten we dat oliebollen vooral in de aanloop naar de feestdagen of op oudejaarsdag populair zijn.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om eenvoudig vooraf te bestellen, voor op het moment dat u ze nodig hebt. Bestel op tijd want we bakken zolang de voorraad strekt.

Of het nu gaat om een gezellig samenzijn tijdens Kerstmis of om het vieren van de overgang naar het nieuwe jaar, onze ambachtelijke oliebollen zorgen voor een feestelijke smaakbeleving.

Plaats uw oliebollen bestelling online en geniet binnenkort van huisgemaakt gebak dat uw feestelijke gelegenheid compleet maakt.

oliebollen bestellen Bilthoven

Oliebollen bestellen Bilthoven –