Wat kost een babyshower?

wat kost een babyshower?

Een eerdere babyshower bij Bubbles & More

Bij Bubbles organiseren we elke week opnieuw weer leuke babyshowers. Van high tea tot taart en versiering. Maar wat kost een babyshower nou ongeveer?

Wat kost een babyshower? Hier kun je aan denken:

Je kunt het bij een babyshower natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. We onderscheiden verschillende babyshower kosten, die we een voor een op een rijtje zullen zetten.

  • Het eten/drinken
  • Eventuele huur van een ruimte
  • Eventuele kosten voor versieren
  • Eventuele (babyshower)taart
  • Andere extra’s

Het eten/drinken

De meeste mensen gaan voor een babyshower high tea. Bij Bubbles serveren we twee verschillende soorten high tea’s:

High tea grande: €35,50 p.p.

Als eerste de high tea grande: met een glas (echte of alcoholvrije) prosecco, huisgemaakte macarons, luxe petit fours, Leonidas-bonbons, versbelegde sandwiches, scones, clotted cream en jam, hartige tartelettes, kleine quiche & onbeperkt thee.

High tea petit: €25,50 p.p.

Ten tweede hebben we de petit high tea: met versbelegde sandwiches, huisgemaakte scones met jam en clotted cream, macarons, luxe petit fours, Leonidas-bonbons & onbeperkt thee.

Het is tevens mogelijk om vegetarisch, halal, gluten-, of lactosevrij te high teaën, de chef maakt dan een passend alternatief.
Ook is het natuurlijk mogelijk om voor iets anders te kiezen dan high tea. We serveren bijvoorbeeld ook lekkere lunchetagères, los gebak of ‘gewoon’ à la carte-eten. Alle opties zijn te vinden op onze menukaart.

Eventuele huur van een ruimte (€50,-)

Bubbles’ brasserie bestaat uit verschillende ruimtes. Zo hebben we de ‘gewone’ benedenverdieping, de Oranjerie en de B-loft. De ruimtes en sfeerfoto’s zijn hier te bekijken.

De B-loft is de meest populaire plek voor babyshowers, mede omdat deze op de eerste verdieping zit en dus het verrassingseffect bevordert. Maar ook de Oranjerie wordt steeds populairder.

Kleine groepjes kunnen ook beneden hun babyshower vieren. Let wel: kom je met meer dan 12 personen? Dan krijgen jullie ivm de grootte van jullie groepje automatisch de gezellige B-loft of de Oranjerie om samen te zijn. Jullie hebben de ruimte de hele dag voor jezelf en de kosten zijn €50,-, welke meestal worden gesplit onder de genodigden. Deze kosten betreffen enkel de huur van de ruimte.

Extra: versierde tafel(s)/ruimte (€50,-)

Bij een feest hoort natuurlijk ook versiering. En bij een babyshower dan ook versiering in thema. Wij zorgen met liefde voor een passend versierde tafel of ruimte: denk aan roze, blauwe of juist neutrale versiering.

We versieren zoal met heliumballonnen, slingers en meer voor €50,- extra. Ook deze kosten worden vaak gesplit onder de genodigden.

Eventuele (babyshower)taart

Naast onze Brasserie bevindt zich onze eigen patisserie. Onze banketbakkers maken daar dagelijks huisgemaakte taarten in alle kleuren, smaken en thema’s. Ook maken ze met liefde een prachtige babyshowertaart in roze, blauw of andere kleur.

8 personen €40,- | 12 personen €50,- | 20 personen €75,-

De kosten van een babyshower: andere extra’s

Ten slotte: heb je bepaalde wensen? Laat het ons weten. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook zorgen voor een specifiek soort servies, prachtig bloemwerk van eigen bloemist, extra specifieke versiering, gepersonaliseerde gebakjes & more.

Neem gerust even contact met ons op om vrijblijvend je extra wensen te bespreken. We laten je weten wat we extra voor je kunnen betekenen.

Wat kost een babyshower? Dat kun je dus helemaal zelf bepalen.

Meer over babyshowers bij Bubbles