Bunzlau Castle Bilthoven

Bunzlau Castle is een bekend merk in Nederland, dat bekendstaat om zijn prachtige Pools aardewerk. Als u op zoek bent naar kwalitatieve en stijlvolle keramiek voor uw keuken en tafel, dan is Bunzlau Castle een mooi merk dat u niet kunt missen.

Wat is Bunzlau Castle?

Bunzlau Castle is opgericht in 2003 en is vernoemd naar het gelijknamige kasteel in het Poolse Silezië. Het merk staat bekend om zijn ambachtelijke aardewerk producten van hoge kwaliteit, met unieke en kleurrijke designs die geïnspireerd zijn door de natuurlijke schoonheid van het platteland.

Het aardewerk van Bunzlau Castle is duurzaam en praktisch. De producten zijn geschikt voor de oven, magnetron en vaatwasser, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. De hoge kwaliteit van het aardewerk betekent ook dat het jarenlang meegaat en er nog prachtig uitziet.

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer verkopen bij ons in Bilthoven? Klik dan op onderstaande knop.

Bunzlau Castle & Bubbles

Bij de Home afdeling van Bubbles & More in Bilthoven hebben we een breed scala aan Bunzlau Castle producten, van kopjes en borden tot aan vazen en theedoeken. Elk product is handgemaakt en uniek, waardoor geen twee stukken precies hetzelfde zijn, maar toch past alles mooi bij elkaar. Het merk biedt ook een reeks accessoires aan, zoals theepotten en kannen. Elk stuk is handgemaakt en beschilderd, wat betekend dat elk product zijn eigen karakter en persoonlijkheid heeft.

Bunzlau in de brasserie

Bij ons in Bilthoven gebruiken wij het servies van Bunzlau Castle in de brasserie. Het is mooi en past mooi bij het ‘Bubbles plaatje’. Ook omdat wij alles vaak door de vaat heen moeten gooien, is het belangrijk dat het dagelijks gebruikt kan worden.

Als u op zoek bent naar een uniek cadeau of simpelweg uw eigen Bunzlau Castle collectie wilt uitbreiden, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in Bilthoven. Het aardewerk is niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel en duurzaam.

Bent u benieuwd naar meer van ons werk en wat wij verkopen? Neem dan een kijkje op onze Instagram.