Gien servies Utrecht

Gien servies is al meer dan twee eeuwen een begrip in de wereld van hoogwaardig servies. Met zijn unieke mix van traditie, vakmanschap en tijdloos design, heeft Gien de harten verover van servies liefhebbers over de hele wereld. Ook bij ons in Utrecht hebben wij dit mooie servies van Gien.

Gien is opgericht in 1821 en heeft een rijke geschiedenis in het produceren van verfijnd aardewerk. Het merk staat bekend om zijn oog voor detail en de zorgvuldigheid waarmee elk stuk servies wordt gemaakt. Het Gien servies wordt nog steeds vervaardigd in het hart van Frankrijk, waar de tradities van het ambacht worden voortgezet door bekwame ambachtslieden.

Benieuwd naar meer van onze mooie merken? Druk op onderstaande knop.

& More

Wat het Gien servies zo bijzonder maakt, is de tijdloze charme die het uitstraalt. De ontwerpen variëren van klasse motieven met delicate bloemen tot moderne en eigentijdse patronen. Het servies is een prachtige aanvulling op elke tafel, of u nu een formele dinerparty organiseert of gewoon geniet van een gezellige maaltijd met vrienden en familie.

Bij ons in Utrecht, Bilthoven hebben we verschillende mooie merken. Bij ons in de winkel bieden we een breed assortiment aan Gien servies, waaronder borden, schalen, kopjes & more. Of u nu op zoek bent naar een complete serviescollectie of gewoon een enkel mooi stuk wilt toevoegen aan uw bestaande servies, het Gien assortiment biedt voor ieder wat wils.

Naast de esthetische waarde is het Gien servies ook functioneel en duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardig aardewerk dat bestand is tegen dagelijks gebruik. Het servies is vaatwasmachinebestendig en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere serviesstukken. Hierdoor kunt u eindeloos variëren en uw eigen unieke tafelsetting creëren.

Benieuwd naar meer van ons werk? Neem een kijkje op onze Instagram.