Moederdag brunch in Bilthoven of voor thuis

Op zoek naar een gezellige plek voor een Moederdag brunch in hartje Bilthoven? Of wilt u thuis genieten van een heerlijke brunch? Bij onze Brasserie verwelkomen we met liefde alle moeders, oma’s, bonusmama’s en schoonmoeders. En na afloop krijgen ze een mooie pioenroos cadeau. Lees verder voor de inhoud van onze luxe brunch…

Moederdag brunch

Voor Moederdag 2023 stelden we een speciale Moederdag brunch samen, geserveerd in twee gangen.

U kunt de brunch ook voor thuis bestellen om iemand te verrassen voor Moederdag.

Wat zit er bij de Moederdag brunch?

  • Bij binnenkomst krijgen jullie een frisse grapefruit mimosa om mee te proosten.
  • Hierbij serveren we de luxe mamamacaron en een moederdag cupcake.
  • Als tweede gang komt een etagère op tafel met yoghurt, vers fruit en granola, huisgemaakte sandwiches, een klein croissantje, scrambled eggs met zalm en avocado, scones met jam en clotted cream & een zelfgebakken mini-quiche.
  • Ten slotte krijgt elke mama een mooie pioenroos cadeau.

Vegetarische of vegan brunch

Deze brunch kan ook vegetarisch of vegan worden geserveerd. Geef dit gerust aan ons door bij de reservering.

De uitgebreide Moederdag brunch kost €32,50 per persoon en jullie brunchen gezellig van 11:00 tot 13:30 uur.

De brunch niet helemaal jullie ding? We hebben ook een gezellige Moederdag high tea.

Na afloop een frisse neus halen?

Bij veel families is het traditie met Moederdag: na een gezellige brunch of high tea nog even een frisse neus halen. De omgeving rondom Bubbles & More biedt de mooiste bossen, daarom stelden we zelf een wandelroute samen vanaf de Brasserie. Bekijk de route via de onderstaande knop.

Picknick voor onderweg

Na de brunch heb je waarschijnlijk geen trek meer. Maar mocht je toch iets lekkers mee willen nemen voor onderweg, dan hebben we ook een goedgevulde picknicktas voor onderweg.

Moederdag in Bilthoven

Moederdag is een speciale gelegenheid om je moeder te laten zien hoeveel je van haar houdt. En wat is er nu beter dan haar te verrassen met een heerlijke Moederdag brunch in Bilthoven? Bij Bubbles & More hebben we een speciaal menu samengesteld dat zowel hartige als zoete gerechten bevat om aan ieders smaak te voldoen.

Gezellige brunch

Onze brunch wordt geserveerd in een warme en gezellige omgeving, perfect om quality time door te brengen met je moeder en familie.

Een brunch bij Bubbles

Bij Bubbles & More hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze gerechten en service. Ons team van ervaren koks en bedienend personeel zorgt ervoor dat je moeder en haar gezelschap op en top worden verwend.

Reserveer nu een tafel voor onze Moederdag-brunch bij Bubbles & More in Bilthoven en maak deze dag onvergetelijk voor je moeder.