Vier Pasen in Bilthoven

Pasen in Bilthoven vieren? Bij Bubbles kunt u gezellig terecht voor een paasbrunch of gezellig paasontbijt in Bilthoven. Daarnaast kunt u hieronder onze paascollectie shoppen & organiseren we voor onze kleinste gasten een speurtocht eitjes zoeken met de paashaas.

SHOP VOOR PASEN

EITJES ZOEKEN

PAAS BRUNCH
& HIGH TEA

PAASBROCHURE

Komt u Pasen vieren bij Bubbles & More in Bilthoven?

De paasdagen staan weer voor de deur en dat betekent: tijd voor gezelligheid! Bij Bubbles houden we van gezelligheid. Vier Pasen bij ons in Bilthoven onder het genot van een heerlijke paasbrunch of een high tea. Ons team staat het op eerste paasdag voor u klaar tussen 10.00 en 18.00. Lijkt het u leuk om langs te komen, reserveer dan alvast uw tafel via de onderstaande knop.

Samen met het gezin, opa en oma of toch liever met z’n tweeën komen brunchen of high teaën? Bij Bubbles & More is iedereen welkom; van jong tot oud. Bij de brasserie hebben we een leuke speelhoek waar kinderen het altijd erg gezellig hebben.

Ook organiseren wij met Pasen een speurtocht eitjes zoeken door Bilthoven voor de kids samen met de paashaas. De speurtocht is geheel gratis. Wij hebben ook een wandelroute uitgestippeld, zodat u met (hopelijk) lekker weer een wandelingetje kunt maken en kan genieten van een heerlijke picknick.

Thuis Pasen vieren

Wilt u thuis een gezellige paassfeer creëren, kom dan gezellig langs bij onze winkel in Bilthoven of neem een kijkje op onze webshop. Wij hebben diverse paasartikelen, leuk voor bij u thuis, maar ook leuk om cadeau te doen. Neemt u toch liever iets als een bloemetje mee? Dan hebben wij ook leuk bloemstukken en boeketten. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw boeket samen te stellen.

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer verkopen, maken en/of organiseren? Bekijk onze Instagram via de onderstaande link.