Vier Pasen in Bilthoven

Pasen in Bilthoven vieren? Bij Bubbles kunt u gezellig terecht voor een paasbrunch of gezellig paasontbijt in Bilthoven. Daarnaast kunt u hieronder onze paascollectie shoppen & organiseren we voor onze kleinste gasten een gratis speurtocht eitjes zoeken met de paashaas.

BUBBLES’ PAASASSORTIMENT

PAAS BRUNCH BIJ BUBBLES

SPEURTOCHT: KOM EITJES ZOEKEN

EEN PAASBRUNCH OP UW LOCATIE ORGANISEREN?

Komt u Pasen vieren bij Bubbles & More in Bilthoven?

De paasdagen staan weer voor de deur en dat betekent: tijd voor gezelligheid! Bij Bubbles houden we van gezelligheid. Vier Pasen bij ons in Bilthoven onder het genot van een heerlijke paasbrunch, een high tea, ontbijt of lunch. Ons team staat op beide paasdagen voor u klaar in de brasserie.

Samen met het gezin, opa en oma of toch liever met z’n tweeën komen brunchen of high teaën? Bij Bubbles & More is iedereen welkom; van jong tot oud. Bij de brasserie hebben we een leuke speelhoek waar de kids zich lekker kunnen vermaken voor en na het eten.

Ook organiseren we met Pasen een speurtocht eitjes zoeken op het Vinkenplein samen met de paashaas. De speurtocht is geheel gratis. Wij hebben ook een wandelroute uitgestippeld, zodat u met (hopelijk) lekker weer een wandelingetje kunt maken en kan genieten van een heerlijke picknick.

Thuis Pasen vieren

Wilt u thuis een gezellige paassfeer creëren, kom dan gezellig langs bij onze winkel in Bilthoven of neem een kijkje op onze webshop. Wij hebben diverse paasartikelen, leuk voor bij u thuis, maar ook leuk om cadeau te doen. Neemt u toch liever iets als een bloemetje mee? Dan hebben wij ook leuk bloemstukken en boeketten. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw boeket samen te stellen.