Feestje organiseren in Bilthoven?

Bij Bubbles & More hebben we verschillende plekken om een feestje te organiseren. Zo hebben we onze geliefde B-loft voor bijvoorbeeld babyshowers en verjaardagen. Maar ook de benedenverdieping van de brasserie, en onze nieuwe Oranjerie zijn fijne plekken voor een samenzijn.

U kunt bij ons terecht voor een feestje in een klein gezelschap: dan reserveren we voor u een tafel. Wilt u liever een gehele ruimte afhuren voor een feest in Bilthoven? Dan kan dat ook.

Scroll verder voor onze ruimtes en sfeerbeelden.

Prijzen & aankleding

Al onze ruimtes zijn af te huren voor €50,- per ruimte.
Ook versieren we graag de ruimte voor u met passende versiering. Zo hebben we speciale babyshower-items maar ook ‘gewone’ slingers en ballonnen. Uw feestje, de keuze is aan u. Versiering kost €50,00.

De B-loft

Feestruimte huren in Bilthoven?

De meest populaire feestlocatie bij Bubbles & More in Bilthoven is onze B-loft. De B-loft is de bovenverdieping van brasserie Bubbles & Blessings. Een geliefde ruimte in de weekenden, voor babyshowers, verjaardagen en ook bruiloften & andere feesten. We steken de kaarsjes en openhaard voor u aan.

Versieren & aankleden

Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn voor eventuele versiering en aankleding. Zo dekken we de tafels met gesteven linnen en luxe servies. Ook maken we de ruimte helemaal af met ballonnen, slingers en andere versiering: verschillende kleuren mogelijk.

Kids mee?

We hebben op de begane grond een leuke speelhoek voor kinderen. Maar het is natuurlijk ook geen probleem om boven wat speelgoed neer te leggen. Daarnaast staan er in de B-loft gezellige banken waar de kinderen op kunnen zitten.

Verrassingsfeestje

De B-loft is ook een geliefde plek voor het organiseren van verrassingsfeestjes. Omdat het gezelschap boven klaar staat, en niet direct in het zicht bij binnenkomst, zijn verrassingen elke keer weer erg geslaagd.

Op de afbeeldingen ziet u voorbeelden van hoe de B-loft ingericht kan worden. We kunnen het natuurlijk altijd aanpassen naar uw wensen.

De Oranjerie

Feestlocatie afhuren in Bilthoven?

Onze Oranjerie is een knusse plek voor een gezellig feestje. U kunt in deze ruimte kiezen waar u wilt plaatsnemen: op de banken bij de haard? Op de gezellige rotanstoelen of aan tafel?

De Oranjerie grenst aan onze woonwinkel, maar is toch afgezonderd door de klapdeurtjes.

De ruimte anders indelen

Viert u een feestje met een wat groter gezelschap? Het is geen probleem om onze oranjerie anders in te delen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een lange tafel neerzetten voor een luxe diner. De verhoogde tafel maakt deze ruimte ideaal voor een (lopend) buffet.

De kinderen mee

Ook voor onze kleinste gasten is er plek. We hebben een hoekje waar de kids kunnen kleuren en spelen. En om de hoek zit de geliefde kinderhoek van de brasserie.

De brasserie

Een feestelijke ruimte in hartje Bilthoven

Onze brasserie is dagelijks een plek waar gasten het leven vieren. Onze beneden (en boven) verdieping is dan ook af te huren voor een gezellig feest. Trouwen, een babyshower of verjaardag: het kan allemaal.

Huiselijk & romantisch

Van gasten krijgen we vaak te horen dat de brasserie een huiselijk en romantische plek is voor een samenzijn. Bij Bubbles staan warmte en gezelligheid dan ook op nummer één.

Kinderen mee?

Voor onze jongste gasten is er onze gezellige speelhoek met poppen, kleurboeken en ander speelgoed.