Workshop bloemenkransen maken in Bilthoven volgen

Altijd al eens een workshop bloemenkransen maken willen volgen in Bilthoven (vlakbij Utrecht)? Kom gezellig langs bij Bubbles & More! Hieronder leest u wat u ervan kunt verwachten.

Deze workshop is al een paar jaar een van onze populairste workshops, voor verschillende groepjes. Van vriendinnenuitje tot teamactiviteit, familiedag of moeder-dochter-uitje. Volg de workshop op de door ons georganiseerde datum, die u hier kunt bekijken. Of vraag zelf een datum aan! Dit uitje kost €80,- per persoon (inclusief kopje koffie/thee).

Hoe kan ik zelf een datum voor de workshop bloemenkransen maken in Bilthoven aanvragen?

Omdat Bubbles’ uitjes en workshops inmiddels zo populair zijn geworden, zaten onze vaste data vaak snel vol. En konden we niet iedereen meer een plekje bieden. Daarom is de workshop kransen maken vanaf nu ook los te boeken!

Trommel uw vrienden, familieleden, collega’s of buren op en vorm een groepje van minimaal 8 tot maximaal 16 deelnemers. Neem contact met ons op, dan plannen we samen met u een datum in. Ook mogelijk als personeelsuitje of een aangepaste versie als kinderfeest.

Workshop bloemenkransen maken in Bilthoven

bloemenkransen maken bilthoven

Wat kan ik verwachten van de workshop bloemenkransen maken bij Bubbles & More in Bilthoven?

Aan de hand van het seizoen, maakt u een ‘kale’ bloemenkrans op naar een kleurrijk woonaccessoire. Ook kunt u eventuele feestdecoratie toevoegen, die past bij de tijd van het jaar. Denk aan paas- of kerstversiering. Een creatief en toegankelijk uitje dat onze op één na populairste workshop is geworden.

De workshop is inclusief een kopje koffie of thee, en na afloop neemt u uw zelfgemaakte creatie natuurlijk lekker mee naar huis. Bekijk hier een kort Instagram-filmpje van een van onze vorige workshops met voorjaarsthema.

Wat valt er nog meer te beleven bij Bubbles & More?

Bubbles & More is een klein warenhuis in hartje Bilthoven (10 minuutjes vanaf Utrecht). Nu kunt u, naast uitgebreid winkelen bij onze bijzondere bakkerij, bloemenafdeling, woonwinkel en cadeauafdeling, ook terecht bij onze brasserie. 1000 m² aan winkel- en ontspanplezier.

Onze brasserie is een begrip in Bilthoven en omgeving vanwege de high tea’s die we serveren. Veel mensen vinden het dan ook leuk om van de workshop bloemenkransen binden een compleet dagje uit te maken en na afloop aan te schuiven voor een high tea.

Maar u kunt bij onze brasserie ook zeker terecht voor ander lekkers zoals ontbijt, brunch en lunch, of gewoon voor een kopje koffie of om gezellig te borrelen. U kunt hier een kijkje nemen op onze menukaart.

Wat is er te beleven bij Bubbles & More?

Een kleine sneak peek van Bubbles & More in Bilthoven