Zijden bloemen Bilthoven

Bent u op zoek naar mooie, duurzame bloemen in Bilthoven of omgeving? Bloemen ie er altijd fris en levendig uitzien? Bij Bubbles & More in Bilthoven hebben we ruim assortiment aan zijden bloemen van Emerald Eternal Green, die bijna niet de onderscheiden zijn van echte bloemen. Bij Emerald produceren ze de zijden bloemen namelijk met extra aandacht voor structuur, kleur en vorm.

De zijden bloemen van Emerald Eternal Green zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn onderhoudsvrij en gaan ze jaren mee. Of u nu een boeket wilt samenstellen voor een speciale gelegenheid of een langdurige decoratie voor uw huis of kantoor wilt, wij hebben een uitgebreid assortiment met ieder wat wils.

U kunt hier onze zijden bloemen ook vanuit huis kunt bekijken en/of bestellen. Maar als u de bloemen eerst wilt zien en voelen voordat u ze koopt, nodigen we u van harte uit om onze winkel in Bilthoven te bezoeken. Hier kunt u zelf uw boeket samenstellen met behulp van onze ervaren medewerkers. U kunt uw eigen vaas meenemen of er een van ons aanschaffen.

Op TikTok hebben wij een video gemaakt waarin u kunt zien hoe wij een boeket samenstellen, waar we aan denken en wat belangrijk is bij het samenstellen van een boeket.

Abonnementen & more

Ook bieden we abonnementen aan. U ontvangt dan elk kwartaal nieuw zijden bloemen afgestemd op uw wensen en smaak.

Onze klanten zijn zeer divers en we willen zowel zakelijke als particuliere klanten bedienen. U kunt online terecht voor het zelf samenstellen van een (zijden) boeket, maar ook voor trouw- of rouwboeketten.

Kortom, als u op zoek bent naar zijden bloemen in Bilthoven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bloemen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en bieden een breed scala aan opties voor zowel zakelijke al particuliere klanten. U kunt al wel zelf online uw (zijden) boeket samenstellen en binnenkort volgt er meer over de abonnementen. Maar als u de bloemen eerst wilt zien en voelen, bent u van harte welkom in onze winkel, waar u zelf uw boeket kunt samenstellen en uw eigen vaas kunt gebruiken of er een van ons kunt lenen.