Kerstpakketten Bilthoven

Kerstpakketten in Bilthoven samenstellen en bestellen?

Bij Bubbles & More maken we graag een gepersonaliseerd kerstpakket voor uw medewerkers of relaties. Zowel in grote als kleine aantallen.

Bubbles & More is een klein warenhuis in Bilthoven, bestaande uit onder meer een woonwinkel, bakkerij, bloemenwinkel & more… Door ons brede assortiment kunnen we al onze producten verwerken in een mooi presentje; voor ieder wat wils. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Luxe houdbare food-producten zoals oliën.
  • Mooie kaarsen.
  • Huisgemaakte lekkernijen zoals koek.
  • (Zijden) bloemen.
  • Cadeaubonnen.
  • Servies.
  • Wijnen.
  • & More.

Doordat elk bedrijf en iedere persoon anders is, gaan wij graag voor een persoonlijke werkwijze. U kunt uw wensen omtrent aantallen, producten en budget vrijblijvend doorgeven via de mail. Bestellen van 50 pakketten of meer kan t/m september.

Liever een al door ons samengesteld pakket(je) cadeau geven? Neem hier een kijkje bij onze cadeaupakketten of doe vast inspiratie op voor uw eigen geschenken.

Pakketten door Bubbles

Bent u op zoek naar prachtige kerstpakketten in Bilthoven (provincie Utrecht)?

Wij bieden een breed scala aan gepersonaliseerde kerstpakketten die passen bij uw bedrijf.

Het samenstellen van (kerst)pakketten is een van onze specialiteiten. Jaarlijks stellen wij voor meerdere lokale MKB-bedrijven pakketten samen waarmee ze hun medewerkers verrassen voor de Kerst. We hebben op deze pagina ook al wat vaste, bestselling pakketten staan.

Wij geloven dat een kerstpakket meer is dan alleen een verzameling cadeaus; het is een manier om uw waardering te tonen en de feestelijke kerstsfeer te verspreiden.

Inhoud van de kerstpakketten: gevarieerd & duurzaam

Ons assortiment is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils.

Van smakelijke etenswaren tot stijlvolle woonaccessoires en zelfs prachtige (zijden)bloemen, we kunnen ons complete assortiment vertalen naar een uniek en mooi kerstpakket voor uw personeel. We begrijpen dat iedereen verschillende voorkeuren heeft, daarom bieden wij diverse opties aan om het kerstpakket te personaliseren.

Wat betreft de kerstpakketten in Bilthoven, geloven we in het belang van lokale verbindingen. Door samen te werken met lokale leveranciers, en door gebruik te maken van onze eigen professionals, kunnen we unieke producten aanbieden die de lokale gemeenschap ondersteunen.

Ook denken we graag mee in het samenstellen van duurzame eindejaarsgeschenken, bijvoorbeeld door minder verpakkingsmateriaal te gebruiken en kwalitatief sterke producten te selecteren die jaren – of een leven lang – meegaan.


Kerstpakketten Bilthoven

Wanneer u ervoor kiest om kerstpakketten bij ons af te nemen, kiest u voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van de perfecte kerstpakketten. Wij streven ernaar om een glimlach op het gezicht van uw medewerkers te toveren en hen te laten genieten van de warmte en vreugde van het kerstseizoen.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de kerstpakketten met zorg worden samengesteld en op tijd worden geleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over last-minute stress.

Dus, als u op zoek bent naar kerstpakketten in Bilthoven voor uw medewerkers, neem dan via de mail vrijblijvend contact met ons op. Even bellen naar 030 228 3882 mag ook altijd.