Moederdag high tea of in Bilthoven of voor thuis

Op zoek naar een gezellige Moederdag high tea in Bilthoven of voor thuis?

Neem je moeder, oma bonusmama, schoonmoeder of de mama van je kinderen mee naar onze Brasserie of maak er thuis wat leuks van. We verzorgen een onvergetelijke Moederdag high tea voor jullie, met cadeautje van ons. Hieronder lees je meer…

Moederdag high tea

Op de dag dat alle mama’s in het zonnetje worden gezet, serveren we een uitgebreide Moederdag high tea in twee gangen.

De Moederdag high tea is ook voor thuis te bestellen op onze webshop.

Wat zit er bij de Moederdag high tea?

  • Bij binnenkomst proosten jullie met een glas prosecco.
  • Daarbij serveren we luxe mama-macarons, drie huisgemaakte petit fours & bonbons van Leonidas.
  • Bij de tweede gang genieten jullie van onze populaire, huisgemaakte sandwichrolletjes. Daarnaast serveren we huisgemaakte scones met jam en clotted cream, een mini-quiche & hartige tartelettes.
  • Tijdens de high tea krijgen jullie onbeperkt potten met thee.
  • Ten slotte krijgt elke moeder van ons een pioenroos cadeau.

Vegetarische of vegan high tea

Deze high tea kan ook vegetarisch of vegan worden geserveerd. Geef dit gerust aan ons door bij de reservering.

De uitgebreide Moederdag high tea kost €35,50 per persoon. Jullie high teaën op z’n Engels: gezellig van 14:00 tot 16:30 uur.

De high tea niet helemaal jullie ding? We hebben ook een gezellige Moederdag brunch.

Voordat de high tea begint eropuit?

Bij veel families is het traditie met Moederdag: voor of na een gezellige brunch of high tea even een frisse neus halen. De omgeving rondom Bubbles & More biedt de mooiste bossen, daarom stelden we zelf een wandelroute samen vanaf de Brasserie.

Picknick voor onderweg

Bekijk de route via de onderstaande knop.
Na de wandeling gaan jullie natuurlijk high teaën, maar mochten jullie al iets lekkers willen voor onderweg, dan hebben we ook een goedgevulde picknicktas voor onderweg.

Moederdag bij Bubbles

Moederdag staat voor de deur en wat is er nu mooier dan je moeder verwennen met een heerlijke high tea in Bilthoven? Bubbles & More is de perfecte locatie voor een onvergetelijke Moederdag. Met een uitgebreid menu van lekkernijen, verse thee en een warme sfeer, biedt Bubbles & More alles wat u nodig heeft voor een fantastische high tea.

Een fijne middag bij & met Bubbles

Het team van ons gezellige familiebedrijf zorgt ervoor dat je moeder en haar gezelschap volledig worden verzorgd en jullie terugkijken op een gezellige dag.

Het interieur is gezellig en warm, met comfortabele stoelen en een charmante inrichting. De sfeer is perfect voor een ontspannen middagje uit met mam.

Reserveren

Dus als je op zoek bent naar een unieke en speciale manier om je moeder te verwennen op Moederdag, reserveer dan een tafel bij Bubbles & More voor een gezellige high tea-ervaring in Bilthoven.