Bij Bubbles vinden we dat Valentijn om meer mag draaien dan cadeaus voor een partner. Op zoek naar een anders dan anders cadeautje? We geven hieronder een aantal cadeautips.

Bent u op zoek naar een cadeau voor iemand die ‘alles al heeft’? Met bloemen kunt u altijd wel iemand blij maken. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we drie verschillende bloemstukken ontworpen. Stelt u toch liever zelf een bos bloemen samen? Kom dan gerust langs in de winkel of bestel via onze webshop. Vóór 10:00 uur besteld, morgen in huis.

Bakery & Bites

Bij de Bakery verkopen we belegde broodjes, gebak, taart, high tea’s, maaltijden en meer lekkers voor thuis. Ook voor Valentijnsdag heeft onze bakker zich goed uitgesloofd. Maak iemand blij met een gebakje, chocolade of iets anders.

Ook hebben we op het menu: huisgemaakte, hartige taart. Verkrijgbaar in drie verschillende soorten: vis, vegetarisch en vlees. Zijn de bovenstaande cadeaus toch niet helemaal wat u zocht of wilt u het nog groter uitpakken? Op de webshop staan er nog veel meer lekkere bites. 

& More

In de brasserie kunt u langskomen voor een high tea of een romantisch ontbijt. Cadeautip: mocht u niet langs kunnen komen op Valentijnsdag zelf, dan kunt u ook een waardebon geven als presentje voor een later moment.

Op zoek naar iets anders dan bloemen of eten? We hebben speciaal voor Valentijnsdag lieve cadeau pakketten voor in huis.

Ook organiseren we bij Bubbles verschillende workshops die u kunt volgen. Kent u iemand die niet stil kan zitten, dan is dit misschien een leuke cadeautip. Op die manier gaat u er gezellig een dagje op uit en u houdt u er iets moois aan over. Win-winsituatie. 😉

Meer lezen