Het kan dus ook anders

Jacqueline: “Valentijn werd vroeger in mijn omgeving niet echt gevierd. Op school kon je anoniem een roos opsturen naar degene waar je verliefd op was, maar dat was het dan ook.

Toen ik ‘t Mereltje en Bubbles oprichtte merkte ik dat het ook anders kan. Dat we het niet per se hoeven te zien als de dag van zoetsappige cadeautjes voor een partner.

Maar juist ook als een dag dat kinderen een leuke knutsel maken voor hun ouders. Dat collega’s elkaar verrassen met een kleinigheidje. Dat het niet allemaal om ‘de partner’ hoeft te gaan, maar gewoon om iets liefs te doen voor een ander. Of dat nou in de vorm is van een cadeautje, complimentje, een lieve kaart of iets anders.”

Niet voor één geliefde

Merel: “Daarom focussen we ons bij Bubbles ook niet perse op cadeautje voor één geliefde. Een mooie macaron-toren om collega’s mee te verrassen. Een borrelbox om mee te nemen naar een vriendin. Een vrolijk gebakje voor de kinderen. Een mooie roos voor die lieve buurman.

Dat vinden we veel mooier én waardevoller. Op die manier draait Valentijnsdag om het vieren van de liefde in het algemeen. Met en voor anderen.

& Anders dan anders cadeaus

U kunt alle cadeautips van Merel en Jacqueline online shoppen: om af te halen en door ons te laten bezorgen. Bij uzelf – of bij iemand anders – als verrassing. Shopt u liever in de winkels? Gezellig, daar hebben we nog veel meer lieve cadeaus!