Bubbles & More in Bilthoven bestaat, zoals de meesten van jullie zullen weten, uit Bakery, Bloom, Home, Blessings en Bed. We zijn elke dag opnieuw bezig verder te ontwikkelen en uit te breiden. Dat maakt dat we druk zijn alles voor jullie zichtbaar te maken. Met vijf verschillende disciplines is dat best een uitdaging. Er is zoveel te vertellen… Daarom zet ik in deze blog vijf dingen op een rijtje die je misschien nog niet wist over Bubbles.

Bubbles & Blessings

Elke ochtend beginnen we de dag met het klaarzetten van ons terras. Bloemen, tafelkleden en menukaarten op tafel. De vaste gasten weten ervan… Maar naast ons gewone terras, hebben we ook een gezellig dakterras. Met interieuraccessoires van onze woonwinkel hebben we ons dakterras in hartje Bilthoven helemaal vernieuwd.

Bij slecht weer zit je nog steeds droog op het dak. Wordt het toch fris? Dan schuif je lekker door naar de B-loft, onze bovenverdieping met open haard. Deze verdieping is naast een knusse plek ook een ruimte waar dagelijks feestjes worden gegeven zoals babyshowers en verjaardagen.

Dakterras in Bilthoven voor drankje, lunch of high tea
Dennis & Miranda met de zelfgemaakte bonbons. Een echte chocolaterie in Bilthoven, de chocola is ook te bestellen.

Bubbles & Bakery

Bij onze bakkerij maken we natuurlijk taarten, gebak en koek. Maar sinds Dennis bij ons werkt zijn we ons ook gaan focussen op chocolade… Dennis heeft zich hier in gespecialiseerd: we hebben dus een echte chocolatier in huis.

We maken alle chocolade zelf. Dennis maakt onder andere repen en bonbons. Hiervoor wordt de bijzonder smaakvolle chocolade van Irca gebruikt. Dennis’ kwaliteiten gaan we ook inzetten voor de nieuwste winkel van Bubbles & More!

Bubbles & Home

De inkoopdagen voor onze woonwinkel zijn altijd een feestje. Samen met mijn dochter Merel maken we er altijd een gezellig dagje van. Met z’n tweeën op pad; een moeder-dochterdagje waarbij we we op zoek gaan naar de mooiste producten en inspiratie voor Bubbles & More… Zo vierden we samen een feestje toen we hoorden dat we het prachtige servies van Pip Studio mochten verkopen (hier zijn we al verliefd op sinds de opening van Bubbles & Blessings).

Jacqueline en Merel gaan vaak samen op pad, op zoek naar interieurinspiratie en interieuraccessoires voor Bubbles & Home in Bilthoven.
Bloemen en boeketten bestellen en bezorgen in Bilthoven en omgeving Utrecht.

Bubbles & Bloom

Altijd al ben ik dol geweest op bloemen. Of het nou voor thuis is of voor in de Brasserie… Het liefst fleur ik alles op met boeketjes, planten en vazen. Deze liefde voor bloemen komt voort uit een vroegere periode.

Jaren geleden stond ik zelf wekelijks op de markt met een bloemenkraam. Sindsdien heb ik die passie en wilde ik dat combineren met het ondernemen. Toen ik met Merel ging brainstormen over de nieuwe winkels van Bubbles & More, was de keuze dus vrij snel gemaakt. Bubbles zou uitbreiden en daarbij hoorde absoluut een bloemenwinkel.

Bubbles & Bed

Boven Bubbles & Blessings hebben we onze eigen bed & breakfast met vier kamers. De Blozende Bloesem kamer is onze trots. Dit omdat het een hele ruime kamer is, inclusief eigen balkon. Deze kamer wordt ook wel gebruikt als bruidssuite in omgeving Utrecht. Hoe leuk is dat?

Bruid of niet, bij Bubbles & Bed word je warm verwelkomd. Om gasten het echte Bubbles & More-gevoel te geven, zijn de kamers op z’n Bubbles’ ingericht. Warme kleuren, veel prints, lekkernijen van de bakkerij en verse bloemen van de bloemenwinkel. Ten slotte mag bij ons een flesje bubbels natuurlijk niet ontbreken op de kamer. Proost!

Je kunt onze kamers hier bekijken

De grote kamer in onze bed & breakfast in Bilthoven: Bubbles & Bed.

Ik hoop dat je met plezier mijn nieuwste blog hebt gelezen. Graag deel ik veel met jullie en binnenkort nog meer over de nieuwste winkel van Bubbles & More in Bilthoven!

Warme groet,

Jacqueline

Zou je Bubbles & More een recensie willen geven? Zo help je ons steeds beter zichtbaar te worden… ?

Laat hier een recensie achter voor Bubbles & Bakery

Schrijf een recensie voor Bubbles & Home

Laat ons hier weten wat je vindt van Bubbles & Blessings

Geef hier Bubbles & Bloom een recensie

Schrijf een review voor Bubbles & Bed